Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

DRUGI POTPIS NA “MARAKANI” OVE ZIME Zvezda ne mora da brine za svoju mrežu

Darko Noveski

Objavljeno

,

Svetozar Mijailović, Nikola Vasiljević i Mitar Mrkela (Foto: FK Crvena zvezda)

Dok fudbaleri Crvene zvezde odmaraju, uprava ne. Danas je ugovor sa crveno-belima produžio nekadašnji reprezentativac Srbije i rezervni čuvar mreže Nikola Vasiljević.


EVROLIGA U četvrtak od 20.30 igra se prvi evroligaški derbi između Partizana i Crvene zvezde. Kvota na “dvojku” u kladionici MaxBet je 2.75.


Sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela naveo je da je ugovor nagrada za trud, rad i ponašanje sjajnog Vasiljevića.

Vasiljević je došao pre tri godine u klub, ostavio je dobar utisak, bio i na nekoliko pozajmica gde je odlično branio. Poslednjih šest meseci je u klubu kao podrška Borjanu, a ovaj ugovor je priznanje za njega, njegov trud i dobro ponašanje. Nije lako biti rezerva Borjanu koji je neprikosnoven među stativama, ali mi mislimo i na budućnost. Vasiljević je mlad za golmana, ima 26 godina i budućnost u Zvezdi je pred njim. Protiv Zenita je odlično branio u veoma teškoj utakmici koja, uprkos tome što je bila prijateljska, iziskivala je dosta posla za njega, s obzirom da se suočavao sa odličnim fudbalerima. Potvrdio je svoj kvalitet i verujem da će još mnogo godina biti sa nama u Zvezdi – podvukao je Mrkela.

Nije mogao da sakrije osmeh sa lica Vasiljević zbog produžetka ugovora sa voljenim klubom.

Presrećan sam što je došlo do nove saradnje. Ljudi iz kluba su me pozvali da dođem, da se dogovorimo oko novog ugovora i zaista sam presrećan što ću i dalje biti u Zvezdi. Znači mi poverenje kluba, već treću godinu sam ovde, i evo sada sam produžio ugovor, tako da ću nastaviti da radim sa željom da novi mandat bude bolji od prethodnog. Prijaju mi treninzi sa Borjanom i Popovićem, stariji su, iskusniji golmani, tako da pokušavam da učim od njih. Upijam savete i od trenera golmana, bio je tu Điđi Brivio, sada se vratio Dušan Gašić koji je bio tu kada sam došao u klub i moram da istakenm da mi rad sa njim izuzetno prija i znači. Želja mi je da stanem na gol Crvene zvezde, a što se tiče klupsih ciljeva – samo da nastavimo kao i do sada – podvukao je Vasiljević.

Nikola Vasiljević je u Crvenu zvezdu stigao 2019. godine iz Radnika. Nije dobio šansu u prvom timu pa je branio na pozajmicama u Radniku, Proleteru iz Novog Sada i Napretku. Prošle sezone je bio jedan od najboljih golmana Superlige Srbije. Prošlog leta je ostao na “Marakani”, ali je do sada branio samo na prijateljskim utakmicama, pošto je na zvaničnim na golu kapiten Milan Borjan.

Na “Marakani” je ovo ove zime bio drugi potpis. Prvo je iz Javora stigao desni bek Lazar Nikolić.

PREPORUČUJEMO:

FLEŠ SA “MARAKANE” Poznato kada Zvezda pali motore i gde će da odradi pripreme…

EUFORIJA RASTE OKO MALOG KALEMEGDANA Prati se situacija oko košarkaškog Mesija, Real možda nije jednostavna priča, ali ovaj klub “preti” Zvezdi…

1 komentar

1 komentar

  1. Bečka škola

    06.12.2022. at 14:09

    Na leto Bokija za genseka u FSS,a Popa i Vasiljevića na gol pa ko bude bolji!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.