Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

DVOSTRUKI STRELAC Kad je Feneru teško, tu je Dušan Tadić da spreči Galatu da pobegne

Emir Selmani

Objavljeno

,

Dušan Tadić (Foto: Printskrin/Jutjub/FBTV)

Gubili su fudbaleri Fenerbahčea na poluvremenu meča 13. kola turskog šampionata od Karagumruka sa 1:0 na svom “Šukru Saaračoglu” stadionu. A onda je stvari u svoje ruke preuzeo kapiten reprezentacije Srbije.


NBA liga: Njujork i Finiks igraju od 00.00, a kvota kladionice MaxBet na pobedu gostiju, računajući i produžetke, je 2.15.


Dušan Tadić postigao je dva gola za 13 minuta nastavka i doneo Feneru zlata važan trijumf – 2:1 kako mu najveći rival Galatasaraj ne bi pobegao na tabeli. Izjednačeni su sada istanbulski velikani na vrhu sa 25 bodova.

Prvi gol Tadić je postigao sa bele tačke u 48. minutu, a drugi deset minuta kasnije na asistenciju Sebastijana Šimanskog. Ukupno šest puta upisao se srpski fudbaler u strelce u turskom prvenstvu.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.