Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SAZNAJEMO Partizan pikirao igrača Javora, ali ima konkurenciju

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Partizan želi da pazari u Ivanjici (Foto: Starsport)

Ostalo je još nekoliko dana do kraja prelaznog roka u Srbiji. Klubovi pokušavaju da u finišu dovedu pojačanja, a nekoliko igrača je na meti.


KANADA: Otava od 23:30 dočekuje fudbalere Pacifika. Kvota na igru 3+ u našoj kladionici je 1.73. 


Kako saznaje MaxBet Sport Partizan je pikirao Normana Kembela iz Javora, koji je duži period pod lupom kluba iz Humske. Krilni napadač je imao najbolju sezonu u karijeri i prema informacijama našeg portala tokom leta su u Ivanjici imali ponude iz Danske i Izraela.

Kembel na meti Partizana (Foto: Starsport)

Nisu hteli da prodaju igrača, a crno-beli su dobili i konkurenciju. Posle prodaje Nikole Čumića u Rubin, kao naslednik se spominje brzonogi krilni igrač. Vremena ima sasvim dovoljno i ostaje da se sačeka konačan rasplet uz eventualan dogovor sa klubom, oko obeštećenja.

Kembel je za reprezentaciju Jamajke odigrao četiri utakmice, a prva ekipa u Srbiji bio mu je Grafičar. U leto 2021. godine je otišao u Čukariči i posle godinu dana postao je važan adut Javora. Ove sezone je upisao šest utakmica i postigao je jedan pogodak.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.