Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

BANDOVIĆ PRIŽELJKUJE KRAJ CRNE SERIJE: Za nas je imperativ i izazov da pobedimo Zvezdu posle 11 godina!

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Božidar Bandović (Foto: Starsport)

Srešče se ova dva tima i u finalu kupa Srbije. Prvo je na redu susret u prvenstvu, a domaća ekipa će da ima veći motiv kada je u pitanju rezultatski značaj meča.


SUPERLIGA SRBIJE: Kvota na pobedu Čukaričkog protiv Mladosti u našoj kladionici je 1.45. Utakmica počinje u 19:00. 


Vojvodina će u nedelju od 17:30 da dočeka Crvenu zvezdu na “Karađorđu”. Trener Novosađana, Božidar Bandović, ne misli da će Zveza da dođe opuštena jer je na korak do još jedne titule.

Ne mislim da će Zvezda da bude opuštena zato što je 99 odsto osvojila titulu. Zvezda je veliki klub i uvek, u svakoj utakmici, mora da bude na najvišem nivou. Spremamo se za težak meč, protivnik ima odličan tim i mislim da neće biti nikakvih kalkulacija- izjavio je Bandović.

“Stara dama” je poslednju put savladala Crvenu zvezdu kod kuće još pre 11 godina. Nada se Bandović da bi sada moglo da dođe do prekida te crne serije.

– To je dosta dug period bez trijumfa. Međutim, niko ne može da ti kaže šta možeš, a šta ne, jer mi odlučujemo sami i moramo da budemo na najvećem nivou. Daćemo sve od sebe i pokušaćemo da ih posle 11 godina pobedimo kod kuće, što je za nas i imperativ i izazov.

Trener Voše se nada dobroj poseti u nedelju. Smatra da su on i njegovi fudbaleri to zaslužili.

Ovi igrači zaslužuju veću posetu i zato pozivam navijače da dođu. U ekipi je jedna dobra energija koja nas nosi. Moramo da je čuvamo i nastavimo u tom ritmu. U nedelju će sigurno biti pun stadion, što je veoma važno – kaže Božidar Bandović.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.