Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

OPET NA TERENU Romario se vratio treninzima u 58. godini i postigao dva gola (VIDEO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Foto: Twitter.com/VarskySports

Legendarni brazilski fudbaler Romario vratio se treninzima sa 58 godina, skoro dve decenije otkako je završio igračku karijeru, i trebalo mu je samo nekoliko minuta da pokaže šta ume. Svetski šampion sa Brazilom iz 1994. godine postigao je dva gola dok je trenirao sa mnogo mlađim igračima fudbalskog kluba Amerika iz Rio de Žaneira, čiji je predsednik.


SUPERLIGA SRBIJE: Od 19 igraju Čukarički – Mladost, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.50.


Amerika će se ove godine takmičiti u drugoj diviziji šampionata države Rio de Ženeiro. U njenom sastavu je i Romarinjo, jedan od sinova bivše zvezde Barselone.

NEĆU DA IGRAM CELO PRVENSTVO

Moj najveći cilj ovde je da imam priliku da igram sa svojim sinom. Mnogi sportisti imaju taj cilj. Lebron Džejms želi da igra sa sinom sledeće sezone u NBA ligi. Tu šansu je imao i Rivaldo. I ja to želim – rekao je Romario novinarima posle treninga u četvrtak.

Umoran posle treninga, Romario se našalio da će mu uskoro trebati i nosila.

Za čoveka koji nije trenirao 16 godina, uspeo sam malo da trčim. Želim da jedna stvar bude potpuno jasna, neću da igram celo prvenstvo. Moja ideja je da igram nekoliko minuta na nekim mečevima. Ono što je najvažnije je Amerika – rekao je Romario.

Amerika će prvu ligašku utakmicu odigrati 18. maja. Romario je postao predsednik tog kluba 2023. godine, sa ciljem da ga vrati u prvu ligu. Poznato je da Romario nije bio ljubitelj penala, ali izgleda da se predomislio.

Ako dođe do penala, predsednik kluba će tražiti da ga izvede. Ako trener kaže ne, biće otpušten, a predsednik kluba će svakako izvesti penal – našalio se Romario.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.