Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

OČEKIVANA ODLUKA Paunović odbio ponude iz Meksika, čeka poziv iz Evrope

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Veljko Paunović (Foto: Starsport)

Odmara se sa porodicom u Čikagu. Imao je nekoliko poziva da krene u novu misiju, ali je odlučio da se odmara do juna sa ciljem da ponovo radi u Evropi.


LIGA 1: Od 21 igraju Monpelje – Nant, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.


Veljko Paunović je bez angažmana od rastanka sa Čivasom, a da je radio dobar posao u klubu iz Gvadalahare, potvrda je interesovanje dva meksička kluba. Srpski stručnjak bio želja Santos Lagune i Leona, ali je odbio njihove ponude, a razlog je činjenica da već pregovara sa nekoliko ekipa iz Evrope.

Proveo je dve godine u Čivasu. Tokom prve je bio nadomak titule, pošto je njegov tim zaustavljen u finalu, a u drugoj je eliminisan u četvrtfinalu. Za bivšeg selektora omladinske reprezentacije Srbije, sa kojom je pokorio svet 2015. godine, nedavno se interesovala Braga, ali se portugalski klub odlučio da kraj sezone završi sa Raijem Duarteom na mestu šefa struke.

Paunović je ranije sa klupe predvodio Reding i Čikago, gde je odradio odličan posao u MLS Ligi, pa nije isključena opcija da ponovo radi u Americi.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.