Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

UŠLO U KRV I DOVIĐENJA Glazer okačio sliku koja govori koliko je zavoleo Zvezdu (FOTO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Omri Glazer u odličnoj formi (Foto: Starsport)

Jesenas je blistao na golu Crvene zvezde u Ligi šampiona, ali je u domaćem prvenstvu prečesto primao golove. Odlaskom Baraka Bahara i dolaskom Vladana Milojevića je ojačana odbrana crveno-belih, a Izraelac malo-malo završi utakmicu bez primljenog gola.


ENGLESKA: Brajton i Mančester siti igraju od 21.00, kvota kladionice MaxBet na tip 4+ je 2.20.


Protiv IMT-a ovog proleća je imao odbranu sezone, protiv Radnika u Surdulici je spasio crveno-bele, a briljirao je Omri Glazer i u sredu u kupu protiv Partizana. Nije krio radost posle nove pobede nad Partizanom.

Posle meča je na svom Instagram profilu okačio sliku iz svlačionice sa saigračima i napisao “Porodica”. Jasno je da je Omri Glazer zavoleo Crvenu zvezdu i momke u njenom timu:

“Delije” bi rekle “Ušlo u krv i doviđenja”…

2 Komentara

2 Comments

  1. indija, pakistan

    25.04.2024. at 10:13

    💪

  2. RoD

    26.04.2024. at 09:20

    Nisu tim i nemaju hemiju, pored gomile situacija na terenu koje to otkrivaju evo i jedne iz svlacionice. Igraci iz afrike su grupisani zajedno na jednoj strani fotografije i ocigledno je da se drze zajedno. To nije timsko ponasanje.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.