Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

RODIĆ ZA MBS Nema dileme da smo bolji od Partizana! Prijao mi je odmor između dva derbija

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Milan Rodić i Aranđel Stojković u duelu (Foto: Starsport)

Sa najdužim stažom je u ekipi. Ima ogromno iskustvo i bitan je za učinak Crvene zvezde. Upisane su dve pobede za pet dana, potvrđena dominacija i velike su šanse da se osvoji nova dupla kruna.


SERIJA A: Od 20:45 igraju Frozinone – Salernitana, a u kladionici Maxbet je kvota na pobedu domaćina 1.45.


Slobodan dan u četvrtak je bila nagrada od trenera Vladana Milojevića da se igrači odmore pred nove obabeze i nedeljni ispit u Novom Sadu. Bila je dilema oko igranja Milan Rodića, koji je imao problem sa leđima. Standardni defanzivac za je MaxBet Sport objasnio trku sa vremenom, pruzeo je rizik i uspeo da udari pečat na plasman u finale Kupa Srbije.

NISAM SE FORSIRAO

Posle subote bilo je važno da se smanji bol i da mogu da izdržim. Nisam se forsirao, odmor mi je prijao i posle treninga u utorak su šanse porasle. Na dan utakmice sam osećao da mogu, dobro se zagrejao i imao fokus da se borim – kaže Rodić.

Posao je odrađen u potpunosti.

Pobedili smo večitog rivala dva puta i nema dileme da smo bolja ekipa. I prvi prolećni derbi Zvezda je dominirala, ali je sve to fudbal i Partizan je uzeo bod.

Milan Rodić (Foto: Starsport)

Brzo je rival preteknut na tabeli.

Sve se posle vratilo i došlo na svoje. Imamo deset bodova prednosti i čekamo završnicu prvenstva, kao i finale Kupa Srbije. Pred nama je još sedam utakmica, i cilj je da svaku pobedimo.

Dva poteza donela su mat rivalu iz Humske.

Bili smo oprezni. Čekanje se isplatilo, pa su dve akcije bile dobre sa odličnom realizacijom Olajinke. Imamo model, veliku želju i plan da budemo dobri u narednim ispitima.

VOJVODINA U SJAJNOJ FORMI

Uspesi podižu samopouzdanje ekipi.

Uhvatili smo dobar ritam. Ova dva uspeha su motiv više da nastavimo put do nove duple krune. Nema opuštanja, pobedu smo već arhivirali i sada smo maksimalno fokusirani na Vojvodinu.

Sledi “proba” pred borbu za trofej.

Očekujem dobar meč, oni su u sjajnoj formi, zasluženo su se plasirali i u finale Kupa Srbije, tako da će sigurno biti velika borba za trofej.

Defanzivac je sedmu sezonu u klubu iz Ljutice Bogdana.

Brzo je prošlo. Svaka godina je za mene nešto posebno – poručio je na kraju Rodić.

7 Komentara

7 Comments

  1. franjin sljam

    26.04.2024. at 12:10

    Ne znam zasto igraci Zvezde daju intervju vasem prljavom portalu koji radi prljavu kampanju za partizan…Besramni ste ,

  2. Komar Hrvat prvi preds.nkcz

    26.04.2024. at 13:41

    Oskar perfidno unistava Partizan već 10 godina i ovo su tupave izjave kada svi znamo istinu.Posle odlaska sve će kazne titule biti brisane..samo polako.

    • Slindžo,aj slini još i još😥😥😥😥😥

      26.04.2024. at 14:50

      Blagojega tebi!😆😆😆😆😆👍👍👍

  3. Rej

    26.04.2024. at 14:34

    Sramotnici šta bi vi osvojili da vam nije zvezdaškog FSS i VUČIĆA!?

    • Tudjmanovo smece

      26.04.2024. at 15:53

      Ako znas sta je istorija Franjo, mogao bi saznati da smo i pre vucica bili daleko ispred malog hrvatskog kluba preseljenog u Beograd… Oduvek je tako bilo, i tu se nista nikada nece promeniti…

  4. Ja sam ja

    26.04.2024. at 15:52

    Drzi se Rodicu ti gradjevinarskih poslova, uzmi sto pre pare jer vam se blizi kraj

    • Smehoteka

      26.04.2024. at 15:54

      E ako ti kako kazes ima razloga za strah 😂😂😂😂 Ti si pravi tastatura huligan i sveznalica!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.