Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

MRKELA POTVRDIO PISANJE MAXBET SPORTA: Počeli smo pregovore sa Dragovićem i Kataijem!

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Kataija i Dragovića i dalje žele na "Marakani" (Foto: Starsport)

Uveliko se u Ljutice Bogdana razmišlja o narednoj sezoni. Možda ova nije bila na nivou nekih prethodnih, ali je Zvezda ponovo na dobrom putu da osvoji duplu krunu.


SUPERLIGA SRBIJE: Kvota na pobedu Čukaričkog protiv Mladosti u našoj kladionici je 1.45. Utakmica počinje u 19:00. 


Kada je u pitanju tim, ono što je najavio MaxBet Sport, sada je potvrdio i sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela. Crveno-beli definitivno imaju veliku želju da i u narednoj sezoni u timu imaju dvojicu najiskusnijih fudbalera, Dragovića i Kataija.

Kapiten je možda i najvažniji fudbaler u ovoj genericiji Zvezde. Lider u svakom smislu te reči. I u ovim godinama mnogo bi značio crveno-belima i u narednoj sezoni.

– Dragović je veoma važan igrač za Crvenu zvezdu. Svih ovih godina koliko je ovde, ostavio je više nego dobar utisak, kao igrač i profesionalac. Mi bismo u klubu voleli da ostane. Razumećete me, zašto pričam na sledeći način. Sa više igrača kojima ističu ugovori biće obavljeni sastanci, a Dragović je jedan od njih – izjavio je Mitar Mrkela za “Kurir”.

Daleko manje vremena na terenu proveo je Katai u ovoj sezoni nego u prethodnima. Ponovo je pokazao da je majstor, a poslednji derbi rešio je golom sa bele tačke u nadoknadi vremena.

– Ista priča važi i za njega. Sve ono što sam rekao za Dragovića, važi i za Kataija. Sale je vrhunski igrač, veliki majstor fudbala, ima veliki uticaj na igru i u svlačionici na igrače. Naš stav je takav, da bismo voleli da ostane – rekao je Mrkela.

2 Komentara

2 Comments

  1. Reče nam Mita,što se nizašta ne pita!

    26.04.2024. at 12:56

    Dragović? Sale Katai?? Hvang?? Stamenič??? Glazer??? Kraso??? Ivanić??? Pa i Olanjinka,možda i još po neko,to je deo tima koji je *supstanca*, ili “Hiksov Bozom”. To se bez dileme ne dira, moooj Terzo! Na to se doda još dava ozbiljna beka, i centarfor bar kao Saldanja kog ste gledali u Sankt Petersburgu na turniru Gasproma u Avgustu i niste ga videli,ali ga je video Partizanov skauting i doveo za sitne pare(PARTIZAN IMA ODLIČAN SKAUTING,KOJI JE NAJBOLJE ŠTO PARTIZAN IMA UZ OML.ŠKOLU!) Zvezdi i pre svih Terzi, cilj mora konačno da bude i taj EVROPSKI USPEH,MAKAR ON BIO I TOO 1/2 FINALE KUPA EVROPE,ILI ZAŠTO NE I KONFERENCIJE!? Pa neće valjda sebi da dozvoli da ode,a da nema i NEKI EVROPSKI USPEH! Konačno šta ga košta da nabije i sebi transferima kao Dinamo ,NOVO PERJE?! Da sam ja Terza… Uđeš u ligu Šampiona,pa onda uvedeš u tim od 11 startera 3-5 najtalentovanijih klinaca u ligaški deo i staviš ih u izlog! Pa prodaš i opet uzmeš tih 30;40 milki i štogod i zaa see itd,itd. .Nemoj jaa da vas učim jbt!!! Sale Katai ode u Vojvodinu,ako se ne dozovete pameti,kao onda Pestič,pa će opet Vovodina da skine kajmak i uzme titulu,zato što je neko u Zvezdi bio glup i bez filinga za bizz!!!

  2. BRAT MURKELA PERE ŠOFERKE NA PUMPI NA A KOMANDI

    26.04.2024. at 15:05

    Mrkella potvrdio!? On je bre u Zvezdi ko skretničar na napuštenoj pruzi u nekoj vukojebini! Pita se taman ko babasera u klonji na Mari. On je čovek tu da aplaudira i da se divi Gazda Terziji i da klekne i glumi basamak
    Mitta Murkela? Šta taj čovek uopšte radi u Zvezdi tolke godine??? Taman kao i starac Tozo od stotinu ljeta?!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.