Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

Bukari: Pokazali da smo najbolji kada je najpotrebnije! Očekujem podršku zvezdaša na “Karađorđu”

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Osman Bukari (Foto: Starsport)

Veliki posao su obavili fudbaleri Crvene zvezde u prethodnih nekoliko dana. Dva puta su pobedili Partizan, još više su mu pobegli na tabeli u Superligi i plasirali su se u finale Kupa Srbije.


LA LIGA: U subotu od 14 igraju Las Palmas – Đirona, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.75.


Slede novi izazovi, a prvi je u nedelju od 17:30 protiv Vojvodine u Novom Sadu. Ova dva tima će da igraju i u finalu Kupa 23. maja, a Osman Bukari je govorio pred meč sa Novosađanima.

HRABRO KA DUPLOJ KRUNI

Izuzetno sam zadovoljan rezultatima u prethodnom periodu. Veoma je teško pobediti istog protivnika u samo četiri dana, a još kada se radi o najvećem rivalu, onda je to dodatno otežavajuća okolnost. Odigrali smo dva odlična meča i trijumfovali na oba duela. Pokazali smo da smo najbolji, kada je to najpotrebnije, kao i da hrabro idemo ka novoj duploj kruni – rekao je Bukari za sajt crveno-belih i dodao:

Već u nedelju nas očekuje meč sa Vojvodinom, sa kojom ćemo se sastati i u završnici Kupa Srbije. Upravo činjenica da se nalaze u finalu govori da je reč o sjajnoj ekipi, koja ima kvalitetne pojedince. Podigli su se u prethodnom periodu i sada beleže odlične rezultate. Očekujem zanimljivu utakmicu, kao što su bile sve do sada u plej-ofu.

Siguran je Bukari u veliku podršku zvezdaša na stadionu “Karađorđe”.

Najlepše je igrati na Marakani, ali je olakšavajuća okolnost kod gostovanja to što znamo da ćemo uvek imati podršku naših navijača. Siguran sam da će tako biti i u nedelju. Zvezdaši će imati priliku da uživaju u atraktivnom fudbalu. Verujem da će biti i lep dan, te da neće propustiti priliku da nas podrže i na gostujućem terenu. Potrudićemo se da ih obradujemo novim golovima, kao i da se za još jedan korak približimo osvajanju prvenstva – zaključio je Osman Bukari.

3 Komentara

3 Comments

  1. SVE SE PITAM DAL ĆE BREE NEKO DA SE Z PA DA PONUDI NEŠTO ZA TERZU I MRKELU DAOH KONAČNO ZAVALIMO NEKOG I DA ODAHNEMO

    26.04.2024. at 15:59

    Kažu drugovi kuriri da je neko ponudio za Bukarija 11 milki, za HVANGA 12,da bi Arapi Šerifa i da nude 6 milki ,a opet pitaju i za Miću za koga je nuđeno 7,a i sad je leepa para, tu negde oko 6. Stamenog ište bratski Zenit za 6… Traže i Šljivu al je mala kinta negde oko 2,5 i procenti,a i za Glazera nude opet 3…

  2. Krcunov sljam

    26.04.2024. at 16:33

    Oskarove ili lažne,nameštene titule fkcz ce biti brisane.. dzabe ste se trtili..motka ima dva kraja.

    • 😥😥😥😥

      26.04.2024. at 16:51

      Suzo moja Suzana,brigo moja jedina …

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.