Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

STEFANOVIĆ NE ZNA ZA PORAZ OD PARTIZANA: Za mene je Napredak pobedio ovu utakmicu!

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Ivan Stefanović, trener Napretka (Foto: Starsport)

Retki su treneri koji nemaju negativan skor sa Partizana u domaćem prvenstvu. “Grobari” još pamte remi sa Napretkom pre dve godine, koji je i doneo prevagu na tabeli u korist Crvene zvezde.


LIGA ŠAMPIONA: Kvota na pobedu Real Madrida protiv Bajerna u našoj kladionici je 2. Utakmica je na programu od 21:00. 


Trener Napretka, Ivan Stefanović, igrao je četiri puta protiv Partizana i ne zna šta je to poraz od “parnog valjka”. Njegova ekipa ispustila je veliku prednost u završnici meča, ali je Stefanović i pored toga više nego zadovoljan.

Za mene je Napredak ovu utakmicu pobedio. Igrali smo bez devetorice igrača koji su igrali ove sezone. Dobili smo nove momke iz omladinske škole i to treba da gajimo. Tome da težimo i da tako nastavimo. Partizanu svaka čast, bio je bolji. Možda je ovo i najrealniji rezultat, ali ponavljam, za mene je Napredak pobedio ovu utakmicu – rekao je Ivan Stefanović posle utakmice.

2 Komentara

2 Comments

  1. fadilj vokri

    08.05.2024. at 18:35

    realno to ti i nije neki uspeh 🤣

  2. Kompleksitis

    08.05.2024. at 20:23

    Evo ga i ovde
    Kako ti jbte ne dosadi više

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.