Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

ZA ŠPICE Golman Adane se zaigrao, Tadić ga je kaznio evrogolom s pola terena! (VIDEO)

Emir Selmani

Objavljeno

,

Dušan Tadić (Foto: Printskrin/Jutjub/FBTV)

Briljira kapiten fudbalske reprezentacije Srbije u Turskoj. O golu Dušana Tadića tek će da se priča.


NBA liga: Šarlot u 01.00 dočekuje Portland, a kvota kladionice MaxBet na pobedu domaćeg tima je 1.93.


Igrao se 70. minut meča 31. kola turskog šampionata između Feenrbahčea i Adane. Golman gostiju Vedat Karakuš zaigrao se propisno. Istrčao je gotovo do centra igrališta, glumio Manuela Nojera i za to je surovo kažnjen. Oteli su loptu Tadić igraču Adane, a zatim je poslao projektil u mrežu gostiju. Gotovo sa centra igrališta!

Tim golom Fenerbahče je poveo sa 3:1. Inače, čuvar mreže Karakuš je ušao u drugom poluvremenu jer se povredio prvi golman Šahrudin Mahamadalijev.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.