Budimo u kontaktu

ABA LIGA

“GORI” TVITER Cedevita Olimpija “potkačila” Zvezdu pred majstoricu! (FOTO)

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Dragić i Murić (Foto: ABA liga/Dragana Stjepanović)

Cedevita Olimpija izborila je majstoricu! Ljubljančani su savladali Crvenu zvezdu sa 88:80 i tako polufinalnu seriju vratili u Beograd.


Na meču Sautempton – Liverpul, naša kladionica nudi kvotu 2.85 za igru 2&1P2+.


Admin Tviter naloga Cedevita Olimpije “potkačio” je jednom fotografijom večerašnjeg rivala. U prvom planu mima je Buker sa grbom Crvene zvede, dok je iza njega Dončić koji se smeje (grb COL).

Slovenci su na ovaj način hteli da nagoveste slavlje njihovog tima u prestonici Srbije, kao što je Dalas to učinio u Finiksu. Mavse je do velikog finala Zapada vodio upravo Luka Dončić.

PROČITAJTE JOŠ:

NURKIĆ “ZAPALIO” TVITER Zvezdašima se nije svideo Jusufov komentar posle meča u Ljubljani!

STANOJEVIĆ: Ničemu se više ne nadam, brutalno smo pokradeni!

 

3 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.