Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SLEDI RASPLET TSC gazio Kragujevčane, pa strepeo u finišu… Ekipa sa severa Srbije je za petama Partizanu!

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Saša Jovanović je otvorio seriju tima iz Bačke Topole (Foto: Starsport)

Odlična ekipa sa severa Srbije ne odriče se borbe za Ligu šampiona, naprotiv! Namere u završnom delu sezone je jasno pokazala u većem delu duela sa Kragujevčanima. Viđen je odličan fudbal, a domaćin je i pored vođstva od 4:0 strepeo za pobedu: TSC Bačka Topola – Radnički 1923 4:3 (3:0).


LE: Na meču Atalanta – Marselj, naša kladionica nudi kvotu 2.75 za igru 1-1.


Domaćin je uraganski počeo meč protiv ekipe koja je hit sezone u elitnom rangu srpskog fudbala i sve rešio u prvih četvrt sata meča. Sjani Ćirković je već u šestom minutu servirao loptu za Sašu Jovanovića koji je iz drugog pokušaja matirao Lekovića.

Nije se Radnički oporavio od šoka, a prednost je već udbostručena. Ponovo je asistent bio levokrilni fudbaler domaćeg tima. Čistu šansu je u gol pretvorio Ifet Đakovac. Na isteku 15. minuta već je bilo 3:0, strelac je bio štoper Nemanja Stojić.

Tačka na košmarno poluvreme gostiju stavljena je u 43. minutu. Milutin Vidosavljević nije iskoristio penal!

Dominacija domaćina je nastavljena i posle odmora. Đakovac je u 56. minutu realizovao penal za 4:0. Samo pet minuta kasnije, uspravio se i Radnički. Gol je postigao Francuz Vižđi.

Uspeli su Kragujevčani da unesu malo neizvesnosti u finiš meča. Šutirao je 19-godišnji Matija Gluščević, ali je pogodak zabeležen kao autogol Stojića.

Finiš je doneo dramu kojoj se niko nije nadao, osim (kasno) probuđenih gostiju. Sjajan gol postigao je 18-godišnjak Nikola Bukumira.

Domaćin je uspeo da sačubva stečeno tokom većeg dela meča. Na taj način, TSC se primakao Partizanu na dva boda u borbi za kvalifikacije za Ligu šampiona. Očekuje nas uzbudljiv rasplet.

SUPERLIGA SRBIJE, 34. kolo, plej-of

Napredak – Partizan 3:3 (2:1)

(Majdevac 19, 51, Bastajić 26 – Filipović 6, Janković 80, Zahid 89)

TSC Bačka Topola – Radnički 1923 4:3 (3:0)

(Jovanović 6, Đakovac 10, 56. penal, Stojić 15 – Vižđi 61, Gluščević 78, Bukumira 90+2)

18.00 Vojvodina – Čukarički

18.30 Mladost – Crvena zvezda

Standings provided by Sofascore

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.