Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE KOŠARKA

IZNENADIO MNOGE Bivši košarkaš Crvene zvezde karijeru nastavlja u Rusiji!

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Kej Si Rivers, Ognjen Dobrić i Dešon Tomas (Foto: Starsport)

Američki košarkaš rešio je da karijeru nastavi u Rusiji. On je posle epizode u Izraelu odlučio da krene ne tako atraktivnim košarkaškim putem.


LIGA EVROPE U četvrtak od 21 čas Olimpijakos dočekuje Slovan. “Vadilica” za Grke, kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 1.38.


Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, Kej Si Rivers, pojačao je Samaru. Iskusni bek je u sezoni za nama igrao u Hapoelu iz Jerusalima, posle čega je veteranske dane rešio da provede u dresu ruskog kluba.

Osvajač Evrolige sa ekipom Real Madrida iza sebe ima dobru sezonu u izraelskom šampionatu. On je prosečno beležio 10.5 poena, 5.5 skokova i 2.4 asistencije.

Ekipu Samare je pre Riversa pojačao Markos Najt iz Asvela. Sudeći po dosadašnjem delu prelaznog roka, evidentno da ruski tim ima velike ambicije.

Rivers je pre Hapoela igrao za Bajern, Zenit, Žalgiris, Betis, Crvenu zvezdu, Ređo Emiliju, Panatinaikos, Real Madrid, Himki, Lokomotivu, Virtus, Roan, Trevizo i Latinu.

PROČITAJTE JOŠ:

DOKTOR! Bukari vodi Zvezdu u plej-of za Ligu šampiona (VIDEO)

GRUPA MALA, ALI ODABRANA Navijači Pjunika u “kavezu” Marakane (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.