Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

JAČANJE TIMSKOG DUHA Nećete verovati gde je trener Milojević odveo fudbalere Crvene zvezde! (FOTO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Fudbaleri Crvene zvezde (Foto: FK Starsport)

Crvena zvezda je minulog vikenda lako slavila u derbiju Superlige protiv Čukaričkog (3:0) i zadržala velikih 11 bodova prednosti u odnosu na Partizan. Priča se već uveliko o večitom derbiju na stadionu Rajko Mitić, ali će oba tima do tada imati obaveze.


LIGA ŠAMPIONA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Liverpula protiv Real Madrida je 2.25. Meč počinje u 21:00.


Crveno-bele očekuje gostovanje u Ivanjici, a slobodno vreme u nedeljnom rasporedu trener Miloš Milojević je popunio – jačenjem timskog duha. Šta je u pitanju? Pored redovnog treninga fudbaleri Crvene zvezde su imali još jednu, ali zaista neobičnu obavezu. Odlučili su se da odu na Pejntbol i tu jačaju timski duh!

Za one koji ne znaju Pejntbol je igra gde se grupa ljudi neizmenično lovi, pogađa i izbegava međusobno. Pobednik je onaj koji prvi ispuni cilj ili ostane u igri…

Nije Crvena zvezda na društvenim mrežama otkrila koji je tim pobedio. Ipak, iz priloženih fotografija se samo vidi da je najbolji strelac ekipe Aleksandar Katai pogođen pre kraja igre, baš kao i trener Miloš Milojević.

Nema šta, nesvakidašnje, ali zanimljivo iskustvo za fudbalere Crvene zvezde.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

PROČITAJTE JOŠ:

PRAVI PATRIOTA Jagodić-Kuridža obožava da igra za reprezentaciju: Imam 36 godina i odazvaću se svaki put kada me budu zvali!

DOBRA VEST ZA ČELSI Kapiten napustio bolnicu, pa otišao na trening!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.