Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE KOŠARKA

KAKAV POTEZ DIMITRIJEVIĆA Vreme je isticalo, a njemu je preostalo samo jedno: S pola terena za pobedu Severne Makedonije! (VIDEO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Slavlje igrača Severne Makedonije (Foto: FIBA)

Potez o kome se trenutno priča u svetu košarke. Naše južne komšije su odigrale odličnu utakmicu, koja je bila rešena sa zvukom sirene. Malobrojna publika u dvorani je bila utišana.


Naša kladionica nudi kvotu 1.88 da će na meču Turska – Srbija biti ubačeno više od 168 poena.


Počele su pretkvalifikacije za Evrobasket 2025, a jedna od utakmica je bila veoma uzbudljiva. Danska je dočekala Severnu Makedoniju u Nestvedu, ali nije uspela da je savlada. Štaviše, gostujuća selekcija je došla do prve pobede i to na neverovatan način.

Naime, pri nerešenom rezultatu, domaći su imali napad za vođstvo, ali ga nisu realizovali. Tada se lopte domogao Nenad Dimitrijević, koji se zatrčao i sa zvukom sirene pokušao sa više od pola terena. Pogodio je “bez koske” i tako postavio konačan rezultat – 73:70!

Popularni Neno, ne samo što je zbog ovog pogotka bio junak utakmice, već je i statistički bio ubedljivo najbolji pojedinac na terenu. Za nešto više od 32 minuta na parketu je ubacio 29 poena, uz po četiri skoka i asistencije, za indeks korisnosti 25.

Pogledajte kako je izgledala završnica utakmice između Danske i Severne Makedonije:

PROČITAJTE JOŠ:

PRIZEMLJENJE ZA SLOVENCE Dončić nije mogao sam, ubedljiv poraz u Nemačkoj

Obradović se veselio na svadbi, naručio pesmu sa poznatim refrenom (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.