Budimo u kontaktu

ABA LIGA

Kobs srušio FMP u poslednjoj sekundi! (VIDEO)

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Džastin Kobs (Foto: Starsport)

Podgoričani su odneli jako važnu pobedu iz Železnika. Košarkaši Budućnosti savladali su FMP sa 77:79 u odloženom 14. kolu ABA lige.


Na meču Sevilja – Granada, naša kladionica nudi kvotu 2.15 za igru ug 2P2+.


Izabranici Aleksandra Džikića prekinuli su seriju od četiri uzastopne pobede “pantera”. Bolju igru u većem delu meča krunisao je Džastin Kobs pogotkom za pobedu u poslednjoj sekundi.

Budućnost je stigla desetkovana u Beograd. Pored Rida, za koga je sezona završena, van stroja su bili Micov i Peri. Gostujući tim propustio je svoje šanse u pojedinim delovima meča da pitanje pobednika reši dosta ranije, što su košarkaši FMP-a znali da iskoriste.

Serijom 6:0, izabranici Nenada Stefanovića uspeli su da izjednače rezultat (77:77) i uđu u “infarkt” završnicu. Tim iz Železnika doneo je posle tajm-auta odluku da brani poslednji napad, što je iskusni Kobs kaznio uz zvuk sirene pogotkom preko Tasića.

Amerikanac je bio i najefikasniji u svom timu sa 14 poena, Sili je dodao 10, a Jagodić Kuridža 9 poena.

Kod FMP-a, istakao se Džon sa 22, dok su Šaranović i Pavićević dodali po 11 poena.

Budućnost je sada treća sa skorom 17:6, dok je FMP šesti sa 14 pobeda i 10 poraza.

Standings provided by SofaScore LiveScore

PROČITAJTE JOŠ:

GLAS IZ ITALIJE Dva evropska velikana krenula po Zvezdinog bisera!

SMS napušta Lacio, poznato ko je stao u red i koliko nude

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.