Budimo u kontaktu

EVROLIGA

DVOSTRUKO “NE” IZ SRBIJE Pešić odbio Baskoniju zbog “orlova” i Pariza, Sferopulos zbog Zvezde

Emir Selmani

Objavljeno

,

Svetislav Pešić (Foto: Starsport)

Duško Ivanović je favorit, ali još nije novi trener Baskonije. Đoan Penjaroja i dalje vodi baskijski klub, ali neće još dugo.


LIGA ŠAMPIONA: Benfika u 21.00 dočekuje Sosijedad, a kvota kladionice MaxBet na pobedu domaćina je 2.30.


Dok se čeka rasplet, senzacionalne vesti stižu iz Španije. Tamošnji mediji prenose da je Baskonija kontaktirala selektora Srbije Svetislava Pešića. Legendarni kari odbio je ponudu jer želi da se fokusira na Olimpijske igre u Parizu sa “orlovima” posle odličnog izdanja na Mundobasketu.

Među potencijalnim kandidatima za trenera tima iz Vitorije navodno se našao i novi trener Crvene zvezde Janis Sferopulos. Grku se više dopala ponuda iz Beograda.

Janis Sferopulos (Foto: KK Crvena zvezda)

U igri je i nekadašnji trener Partizana Andrea Trinkijeri. Problem je što Italijan traži veliku platu nauštrb budžeta za pojačanja.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.