Budimo u kontaktu

SRBIJA KOŠARKA

KRAJ BOGATE KARIJERE Vladimir Micov okačio patike o klin!

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Vladimir Micov (Foto: Starsport)

Proslavljeni reprezentativac Srbije rešio je da završi košarkašku karijeru. Poslednji klub u bogatom CV-ju bila mu je Budućnost iz Podgorice.


SUPERLIGA SRBIJE: Kvota kladionice MaxBet na igru 4+ u meču Crvena zvezda – Radnički (20:00) je 2.12.


Doskorašnji košarkaš Budućnosti, Vladimir Micov, odlučio je da okači patike o klin u 38. godini života. Njegov menadžer, Miško Ražnatović, objavio je na Instagramu poruku kojom se Micov oprostio od igre pod obručima.

– Proteklu 21 godinu, imao sam privilegiju da moj posao bude igra, da pobeđujem, da gubim, da učim, da posle poraza pomeram limite i obaram sopstvene rekorde. Svaki put bilo je čast, privilegija i zadovoljstvo izaći na teren i samo igrati košarku. Imao sam sreću da radim rame uz rame sa nekim od najboljih trenera i igrača koje poznajem. Nakon dve decenije, dvanaest klubova, osam gradova i sedam država, iz igre izlazim ispunjen i zadovoljan. Ni za čim ne žalim. Ovom poslednjom sezonom, zatvorio sam krug. Hvala svima koji su na bilo koji način u bilo kom trenutku bili uz mene.

Vladimir je u 20 godina dugoj karijeri branio dresove Beopetrola, Crvene zvezde, OKK Beograda, Lavova, Budućnosti, Partizana, Panionisa, Kahe Laboral, Kantua, CSKA, Galatasaraja i Olimpije iz Milana.

PROČITAJTE JOŠ:

Sve tajne Vimbldona

MAXBET SPORT INTERVJU Za nju kažu da je nova Ivana Španović… Zapamtite ovo ime – Jovana Mićić

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.