Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

Ronaldo odlazi iz Al Nasra i vraća se u Evropu? Pominje se ova zemlja

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Kristijano Ronaldo (Foto: Beta/AP Photo/Amr Nabil)

Svuda pođi, ali se u Evropu vrati… Izgleda da Kristijano Ronaldo ne želi više da ostane u Saudijskoj Arabiji.


ITALIJA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Fjorentine protiv Đenove (18:30) je 1.93.


Novac ne igra odlučujuću ulogu jer da igra ne bi odlazio iz Al Nasra, s kojim ima ugovor do juna 2025. godine, a godišnja plata mu je oko 200 miliona evra, čime je postao najplaćeniji igrač u istoriji fudbala. Takav novac u Evropi ne može da dobije. Međutim, čini se da se zasitio igranja za saudijski klub. Novinar iz Saudijske Arabije Alhaza Mutab je napisao da “jedan potrugalski klub želi da sledeće sezone potpiše ugovor sa najboljim igračem sveta i kumom promena u našoj ligi”.

Ako  dođe do toga da se Kristijano Ronaldo vrati u Portugaliju, onda ne treba da se sumnja da će sledeće njegovo odredište da bude Sporting, gde je i počeo fantastičnu karijeru. Sporting je blizu osvajanja titule jer šest kola pre kraja imao sedam bodova više od Benfike.

Ove sezone je Kristijano Ronaldo loš za njegove standarde… Nalazi se i na meti kritika ondašnje javnosti, pa je poprilično nezadovoljan. Da li su povratak u Portugaliju i Sporting izlaz za njega? Videćemo uskoro.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.