Budimo u kontaktu

NEMAČKA

KUP NEMAČKE Frajburg u polufinalu! Salai srušio Bohum u 120. minutu! (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Detalj sa meča Bohum - Frajburg (Foto: FK Bohum/Tviter)

Fudbaleri Frajburga su poslednji, četvrti polufinalisti Kupa Nemačke. Oni su posle produžetaka, golom u 120. minutu, kao gosti pobedili Bohum i nastaviće borbu za trofej, a ekipa Bohuma imaće za čim da žali.


Kup Brazila: Na meču Ferovarija – Vasko, naša kladionica nudi kvotu 2.15 za igru ug 3+.


U prvom poluvremenu viđeno je nekoliko obostrano dobrih napada, ali nedostaja je završnica. Navijači u Bohumu, iako je bilo prilika, nisu u prvom poluvremenu videli nijedan gol.

U nastavku, Frajburg je prvu pravu šansu pretvorio u vođstvo. U 51. minutu Petersen je postigao gol ali je slavlje gostiju potrajalo svega 13 minuta. Naime, u 64. minutu odlična akcija Bohuma koju golom kruniše Polter. Do kraja meča mogli su i jedni i drugi da reše pitanje pobednika, ali mreže su mirovale, pa je jutakmica otišla u produžetke.

Kao i u regularnom delu, mogli su i jedni i drugi do gola, ali odluka je pala onda kada su svi očekivali da će pobednika rešiti jedanaesterci. U 120. minutu dobra akcija gostiju koju je na pravi način završio Salai, postigavši gol vredan plasmana u polufinale Kupa Nemačke.

KUP NEMAČKE, četvrtfinale

Sreda

Hamburger – Karlsrue 2:2 (0:1) – penalima 3:2

(Glacel 52, 90 – Hese 40, Hofman 51, Kobald ck 71)

Hanover – Lajpcig 0:4 (0:2)

(Nkunku 17, 22, Lajmer 67, Silva 73)

Bohum – Frajburg  1:2 (1:1, 0:0)

(Polter 64 – Petersen 51, Salai 120)

Utorak

Union Berlin – St. Pauli 2:1 (1:1)

(Beker 45, Volgsamer 75 – Kjereh 21)

PROČITAJTE JOŠ:

MATEUS ISPROZIVAO ZVEZDINOG RIVALA Opleo po Dortmundu, pa ispljuvao Rendžers!

Ekipa nekadašnjeg trenera Zvezde ispala iz Kupa od drugoligaša

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.