Budimo u kontaktu

ŠPANIJA

LA LIGA Majorka lakše diše, iz dva penala srušen Kadiz. Gosti besni na VAR! (VIDEO)

Branko Sekulovic

Objavljeno

,

Salva Sevilja proslavlja sa saigračima izjednačujući gol za Majorku (Foto: FK Majorka/Tviter)

derbi začelja španske Primere igran je u subotu popodne na Majorci. Istoimena ekipa pobedila je Kadiz, prvi tim ispod crte ispadanja, rezultatom 2:1 i pobegla mu na pet bodova.


ITALIJA Od 20.45 Fjorentina dočekuje Lacio, a kvota na keca u kladionici MaxBet je 2.35. Može li “viola” bez Vlahovića?


Ipak, prvi su se radovali gosti. Alkaraz je već u 8. minutu iskoristio šansu koja mu se ukazala i doveo goste u vođstvo koje je na trebnutak utišalo inače bučnu publiku na Palmi.

Ipak, brzo je domaćin konsolidovao redove, pa je u 20. minutu Majorka izborila jedanaesterac, a Sevilja sa bele tačke doneo izjednačenje. Imali su zatim i jedni i drugi neke polušanse, pa se na odmor otišlo rezultatom 1:1.

Važnost meča kao da je sputala i jedne i druge pa se u prvih dvadesetak minuta drugog poluvremena malo toga bitnog desilo, a onda, u 63. minutu, oglasio se – VAR. jedna situacija iz šesnaesterca Kadiza bila je zanimljiva arbitrima iz VAR sobe, pa je posle pregledanog snimka i konsultacija sa glavnim sudijom, ovaj po drugi put pokazao na belu gtačku za domaće! Uzaludni su bili gotovo trominutni protesti gostiju, jedino što su dobili bila su dva žuta kartona.

Kada su se strasti smirile, lopti je na belu tačku postavio Murići i prevario čuvara mreže Kadiza, za potpuni rezultatski preokret i, ispostavilo se, tri ogromna boda u borbi za opstanak. Kuriozitet je svakako da je sudija produžio drugo poluvreme za čitavih 10 minuta!

LA LIGA, 23. kolo

Subota

Elče – Alaves 3:1 (0:1)

(Milja 47, 58, Fidel 86 – Žoselu 18)

Majorka – Kadiz 2:1 (1:1)

(Sevilja pen 20, Murići pen 66 – Alkaraz 8)

18:30 Selta Vigo – Rajo Valjekano

21:00 Osasuna – Sevilja

Nedelja

14:00 Valensija – Real Sosijedad

16:15 Barselona – Atletiko Madrid

18:30 Betis – Viljareal

21:00 Real Madrid – Granada

Ponedeljak

21:00 Atletik Bilbao – Espanjol

Petak

Hetafe – Levante 3:0 (2:0)

(Unal 1, 29, Alena 90+5)

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.