Budimo u kontaktu

EVROLIGA

LAKŠE KADA SE POBEĐUJE Anđušić pričao o atmosferi u Partizanu, pa o Top 8: Gledamo tabelu… Blizu nam je! (VIDEO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Danilo Anđušić posle jedne od pobeda u poslednje vreme (Foto: Starsport)

Srpski košgeter u redovima crno-belih je važan šraf u mašineriji trenera Željka Obradovića. Kada je potrebno, sposoban je da uđe sa klupe, da pogodi nekoliko trojki i da tako promeni tok susreta nabolje za svoj tim.


EVROKUP: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Turk Telekoma u Trentu sa osam ili više poena razlike (igra H2, -7.5) je 1.87. Utakmica počinje u 20.00.


U četvrtak od 20 časova i 30 minuta, Partizan će da odigra svoju utakmicu 24. kola Evrolige. Protivnik će da mu bude Bajern, a ekipe će da se sastaju u Minhenu. U prvoj utakmici je slavila srpska, koja će, ukoliko bude slavila i u drugoj, da bude u odličnoj poziciji kada je borba za plasman u plej-of u pitanju.

ANALIZA PROTIVNIKA

Pre puta u pomenuti nemački grad, u maloj dvorani “Štark arene” je održan otvoreni trening, kome su prisustvovali i predstavnici medija. Jedan od njihovih sagovornika je bio i Danilo Anđušić, koji je svoje izlaganje započeo komentarom o sledećem protivniku:

– U Minhenu sigurno neće da bude laka utakmica, pre svega jer je Bajern u odnosu na tu prvu utakmicu dosta pojačan. Doveli su dva igrača i pritom mislim da se oporavio neko ko nije igrao u Beogradu. Tako da, očekuje nas težak meč. Bajern je kvalitetan tim, što pokazuje u poslednje vreme, pogotovo protiv Barselone protiv koje je izgubila utakmicu “na jednu loptu”. Nadam se da ćemo mi kontrolisati utakmicu kao što smo radili u poslednje vreme, bez obzira da li igrali u gostima ili kod kuće i da ćemo da dođemo do veoma bitne pobede, za koju znamo koliko bi nam značila, jer s tom pobedom otvaraju nam se vrata plej-ofa i faktički možemo da držimo stvari u svojim rukama. Tako da, svi smo silno motivisani, pozitivni i spremni – rekao je popularni Đuša.

Crno-beli su u odličnoj formi, a na pitanje da li im znače pobede u poslednje vreme, srpski povremeni reprezentativac je odgovorio:

– Naravno da nam znači, kako bi nam diglo samopouzdanje. Drugačije je nego kada se gube utakmice. Atmsofera je bolja, lepše je za rad. Svi smo jako pozitivni. Kažem, verujemo u ono što radimo od početka sezone, znamo koliko možemo i kakav tim imamo i to pokazujemo u poslednje vreme, kako defanzivno, tako i napadački. Nadam se da ćemo da nastavimo sa takvim igrama, nema razloga da bude drugačije.

IMA JOŠ DA SE IGRA

Za kraj je pričao o tome da li gledaju stanje na tabeli:

– Ne gledamo na taj način. Mislim, naravno, bilo je utakmica koje smo mogli da dobijemo, ali opet, imali smo taj Fener protiv kog smo ostvarili pobedu, sve je nekako otišlo “na drugu stranu”. Ne bavimo se previše time, a naravno da gledamo tabelu i šta se dešava. Gledamo šta se otvara i svima nam je cilj taj plej-of, koji nam je, verujem, blizu, iako ima još mnogo da se igra i neće da bude lako. Evroliga je mnogo jaka ove godine i svi rezultati to pokazuju. Verovatno da poslednjeg kola nećemo da znamo kojih osam ekipa će da igra plej-of, svi su jako blizu. Nema mesta za bilo kakva opuštanja, moramo da nastavimo u ovom ritmu, to je jedini pravi put – zaključio je Danilo Anđušić.

PROČITAJTE JOŠ:

MILJENIK “GROBARA” Lesor progovorio o svojoj budućnosti u Partizanu! Evo šta je rekao…

PREDUSLOV ZA DOBRE IGRE Obradović najavio utakmicu sa Bajernom: Raduje me što se igračima čuje glas! (VIDEO)

1 komentar

1 komentar

  1. HORACIJUS DIGIDUS,NA LATINNSKEM BABA SERA DIBIDUZ

    08.02.2023. at 06:00

    ANDŽUPA,MINDŽUŠA!!!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.