Budimo u kontaktu

EVROLIGA

MAXBET SPORT POGODIO U METU Singlton potvrdio da je pregovarao sa Zvezdom i objasnio zašto nije došao u Beograd…

Darko Noveski

Objavljeno

,

Foto: Beta/AP

U dva navrata je MaxBet sport prvi pisao da Crvena zvezda želi Krisa Singltona. Američki krilni centar je sam potvrdio pregovore sa crveno-belima.


ENGLESKA Blekpul u Čempionšipu dočekuje Hadersfild. Kvota na “dvojku” u kladionici MaxBet je 3.10. Meč se igra od 20.45.


Kris Singlton se vratio u klub sa kojim je bio šampion Evrope – Anadolu Efes. U intervjuu za “Basketnews”, Amerikanac je potvrdio da je pregovarao sa šampionom ABA lige i Srbije. Ne baš najasnije, ali je rekao i zbog čega nije prihvatio ponudu.

Da, istina je. Bila je dobra ponuda u tom trenutku. “Razgovarao sam sa svima iz kluba o tome. Želeo sam da ostanem kod kuće u tom trenutku – objasnio je Singlton i poslao je poruku u Beograd:

Mnogo ljubavi šaljem Zvezdi!

Dugo nije Kris Singlton imao klub, ali su usledili mnogobrojni pozivi:

Svi pozivi su počeli da dolaze pred kraj godine, jer su se mnoge četvorke i petice povredile. Ljudi su počeli da se raspituju.

Amerikanac je potom objasnio zašto se vratio u Efes:

Ne bih rekao da sam se obavezao na bilo šta. Jednostavno, tamo su me lepo tretirali. Volim Istanbul i Tursku, klub, ekipu. Nije teško vratiti se nečemu što voliš i što ti je poznato – zaključio je Singlton.

PREPORUČUJEMO:

POTVRĐENO PISANJE MAXBET SPORTA Mustafa promovisan u novom dresu (FOTO+VIDEO)

1 komentar

1 komentar

  1. ,🔴⚪🔴🐾🐾🐾ZVEZDA

    07.02.2023. at 21:01

    Jel srećna ONAA BABA??? JEL NAM SREĆNA TAAA BABKA IZ GAJDIBRE?😁😁😁😆😆😆🔴⚪🔴

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.