Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

SLEDI KAZNA Napretku preti “zaključavanje” stadiona zbog vređanja igrača Partizana na rasnoj osnovi!

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Detalj sa meča u kruševcu (Foto: Starsport)

Na tapetu je Napredak, posle meča sa Partizanom. Kao domaćin i organizator snosi krivicu što su u duelu sa crno-belima nekoliko puta ponovljeni rasistički uzvici. Ovo se dešavalo i u prošlosti u Kruševcu.


FA KUP ENGLESKE: Od 20:45 igraju Flitvud – Šefild venzdej, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.90.


Kako saznajemo, sve je napisano u izveštajima oko verbalnog rasizma sa tribina. Direktor takmičenja Zajednice klubova Super i Prve lige Aleksandar Pivić je podneo prijavu, koja je prosleđena Disciplinskok komisiji Fudbalskog saveza Srbije, tako da je pokrenut postupak.

Najvatrenije pristalice Napretka su nekoliko puta uputili neprimerne povike Fuseniju Dijabateu. Kapiten Bibars Natho obratio se sudiji Milanu Mitiću.

Branislav Pandurov, koji je bio delegat prijavio je u izveštajima incidentne situacije. Sada su na potezu disciplinski organi, na čijem čelu se nalazi sudija Ivan Nikolić. Konačna kazna se očekuje sledeće nedelje, a jedna od sankcija je i zaključavanje stadiona od jedne do nekoliko utakmica, kako piše u važećem pravilniku za ovakav verbalni incident.

PROČITAJTE JOŠ:

STANOJEVIĆ IZ TURSKE ZA MAXBET SPORT: Haos je, suludo je da neko priča o sportu dok zemlja pati

ŠOKANTNA SAZNANJA Turski fudbaler izneo strašne tvrdnje u vezi sa zemljotresom: Nemoralni ljudi pljačkaju… Moraju da budu kažnjeni!

1 komentar

1 komentar

  1. Bgd

    07.02.2023. at 11:39

    I dalje ne razumem zašto klubovi moraju ispaštati zbog incidenta koji napravi pojedinac. Ne postoji mogućnost preventivnog delovanja.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.