Budimo u kontaktu

FRANCUSKA

LIGA 1 Strazbur se vratio iz pepela u 94. minutu! I to strašnom golčinom (VIDEO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Detalj sa utakmice Strazbur - Marselj (Foto: Beta / AP)

Ludnica u Francuskoj! Marselj je imao sve postavljeno za pobedu, ali se njegov protivnik takođe nešto pitao! Fantastična utakmica!


BRAZIL 1: Naša kladionica daje kvotu 2.30 na pobedu Korintijansa protiv Gojasa u gradu Gojaniji. Utakmica između ovih ekipa je zakazana za 00.30.


Strazbur je bio autsajder u utakmici 13. kola Lige 1 sa Marseljom iako je igrao kod kuće. Ta činjenica je postala jasna u veoma ranoj fazi, pošto su gosti postigli dva brza gola i naizgled rešili pitanje pobednika. Ipak, domaći su pokazali karakter i borbu, te su u drugom poluvremenu uzvratili istom merom, a konačan rezultat je postavljen u 94. minutu – 2:2 (0:2)!

Junak Strazbura je bio Kevin Gameiro, koji je na fantastičan način obradovao publiku na stadionu. Naime, njemu je lopta idealno “sela” na nogu, te ju je on iz voleja smestio u protivničku mrežu!

Pored njega, strelci su bili Lebo Motiba u 76. minutu za domaće, odnosno Bamba Dijeng u osmom i Isa Kabore u 35. za Marselj!

LIGA 1, 13. kolo

Petak
Lans – Tuluz 3:0 (0:0)

(Openda 60, 86, 90+1)

Subota
PSŽ – Troa 4:3 (1:1)
(Soler 24, Mesi 55, Nejmar 62, Mbape 77 – Balde 3, 52, Palaversa 88)


Strazbur – Marselj 2:2 (0:2)
(Motiba 76, Gameiro 90+4 – Dijeng 8, Kabore 35)

Nedelja
13.00 Okser – Ajačio
15.00 Brest – Rems
15.00 Monako – Anže
15.00 Nant – Klermon
15.00 Ren – Monpelje
17.05 Lorijen – Nica
20.45 Lion – Lil


Standings provided by Sofascore

PROČITAJTE JOŠ:

NE SMIRUJU SE STRASTI Stigle optužbe na račun Javora! Oglasio se otac fudbalera TSC-a: Da se ovo desilo u Novom Pazaru…

LIGA 1 Odbrana popustila! Pari Sen Žermen se mučio sa autsajderom

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.