Budimo u kontaktu

ITALIJA

OPET SE SELI Jović na zimu napušta Italiju?

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Luka Jović (Foto: Starsport)

Luka Jović nikako da se skrasi negde. Srpski napadač je u septembru iz Fjorentine prešao u Milan sa kojim ima ugovor do kraja sezone.


KVALIFIKACIJE ZA EP: U petak od 18 igraju Finska – Severna Irska, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.98.


Ipak, čini se da će San Siro da napusti mnogo ranije. Kako piše ruski Čempionat, za njega je zainteresovana Lokomotiva iz Moskve. Član ruske Premijer lige želi da ga dovede na zimu.

LOKOMOTIVA ŽELI I PONGRAČIĆA

Moskovljani su zainteresovani i za defanzivca Lećea Marina Pongračića. Sajt tvrdi da bi njih dvojica mogli na zimu da se presele u glavni grad Rusije. Lokomotiva je trenutno sedma na tabeli u nacionalnom šampionatu sa 24 boda. Osam više ima vodeći Krasnodar.

Otkako je 2019. iz Ajntrahta prešao u Real za 63 miliona evra, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde nikako da zaigra u kontinuitetu. Na Santjago Bernabeuu se nije snašao, a jedno vreme je proveo na pozajmici u Ajntrahtu.

Prošlog leta je došaouU Fjorentinu, ali je ovog opet promenio sredinu. Ni u Milanu se nije snašao. Odigrao je samo sedam utakmica, ali bez zapaženog učinka.

1 komentar

1 komentar

  1. Milic

    17.11.2023. at 07:56

    Samo Zvezda može da ga vrati život

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.