Budimo u kontaktu

ITALIJA

ZVANIČNO Milan ponudio ugovor biseru Partizana (FOTO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Stadion Partizana iz ptičije perspektive (Foto: Printksrin/Youtube/Prorek doo)

Nije se dogovorio sa Partizanom i u januaru jedan od najvećih talenata omladinske škole crno-belih napustiće Humsku bez obeštećenja. Matija Popović tada postaje punoletan i ističe mu stipendijski ugovor. Rešio je da se otisne u inostranstvo.


KVALIFIKACIJE ZA EP: Od 18 igraju Bugarska – Mađarska, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 1.70.


Još nije poznato gde će da nastavi karijeru. Zvaničnu ponudu dobio je samo od Milana. To je danas potvrdio poznati fudbalski insajder – Đanluka Di Marcio. On je obavestio javnost da su “rosoneri” ponudili Matiji Popoviću ugovor do 2028. godine.

Pored velikana iz “grada mode” interesovanje su pokazali Real Madrid, Barselona, Borusija iz Dortmunda, Bajer Leverkuzen i Ajaks. Na Matiji i njegovoj porodici je da izaberu narednu destinaciju.

Jedno je sigurno, a to je da će Partizan da ostane praznih šaka, da će da zaradi na ime trening kompenzacije tek onog trenutka kada novi klub bude prodavao srpskog talenta. Matija Popović nije prvi biser koji je na taj način odlučio da napusti Partizan. Slično se dogodilo sa Matijom Nastasićem i Miralemom Sulejmanijem.

Mladi vezista je trebalo letos da bude priključen prvom timu Partizana, ali se generalni direktor kluba Miloš Vazura nije dogovorio oko ugovora sa ocem igrača.

Matija je dete iz naše omladinske škole. Ovo nije klub koji će trpeti ucene nijednog oca i dok sam ja ovde, sigurno niko nećemo davati nikakve procente. Mogu da kažem da se radi o 50 odsto od dalje prodaje. Popović je dobio ponudu od Partizana, koja je najveća u istoriji kada je u pitanju mladi igrač, jer mislimo da je veliki talenat. Nemamo nikakav odgovor, to je to. Ako ne potpiše, želim mu sve najbolje u životu – rekao je tada Vazura.

3 Komentara

3 Comments

  1. Smederevac

    16.11.2023. at 17:41

    Mala alava hulja…tako će i proći..

    • srbIn

      17.11.2023. at 08:04

      Stvarno verujes Vazuri? Olosi lopovski sve sto valja oterase

  2. Dragan Malešević

    18.11.2023. at 11:10

    Odavno je sve jasno:najveći talenat u klubu gde je najnesposobnija uprava,i nastaje najveća šteta. Partizan se pamti i tako će biti po fudbalerima koji su igrali ili će igrati za Partizan. Zato svako odlaganje izbora nove uprave povećava štetu. Sve dok je Matija u klubu ima šanse za dogovorom ali sa novim ljudima i novim pristupom prema njegovoj porodici. Odugovlačenjem Partizan gubi

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.