Budimo u kontaktu

REPREZENTACIJE

LIGA NACIJA Mađari napravili novo čudo, Engleska se seli u niži rang! (VIDEO)

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Slavlje Mađara u Lajpcigu (Foto: Beta/AP)

Ni “panceri” nisu ono što su nekad bili. Poraženi su od naših severnih komšija i oprostili se od poslednje šanse da se domognu završnog turnira Lige nacija. U Lajpcigu je viđena senzacija: Nemačka – Mađarska 0:1 (0:1).

Na meču Srbija – Švedska, naša kladionica nudi kvotu 2.95 za igru 1-1.

Domaćinu je majstorijom presudio Adam Salai već u 17. minutu. Soboslai je loše nabacio iz kornera, ali je napadač Bazela briljantno reagovao, u vazduhu petom zahvatio loptu i savladao Ter Štegena.

Svi napori neubedljivog nemačkog tima da makar izjednači nisu dali rezultat. Na kraju je domaćin imao tri udarca u okvir, čak jedan manje od Mađara.

Za prvo mesto u grupi i mesto na finalnom turniru boriće se u poslednjem kolu Mađarska i Italija. “Azuri” su slavili minimalnim rezultatom i poslali Engleze u niži rang! Strelac gola odluke bio je Raspadori tačno na sredini drugog poluvremena.

LIGA NACIJA, A DIVIZIJA

Grupa 3

Nemačka – Mađarska 0:1 (0:1)

(A. Salai 17)

Italija – Engleska 1:0 (0:0)

(Raspadori 68)

Standings provided by SofaScore

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.