Budimo u kontaktu

LIGA EVROPE

Menig: Nemamo probleme, igraćemo na isti način

Igor Pavlovic

Objavljeno

,

Kvinsi Menig (Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović)

Crno-beli su doživeli pravu katastrofu na Kipru. Fudbaleri AEK-a savladali su Partizan sa 2:1 (1:1) u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.


Na meču Kristal palas – Arsenal, naša kladionica nudi kvotu 5.70 za igru 2&4+.


“Parni valjak” je stekao vođstvo u 18. minutu utakmice, posle čega je usledio sunovrat. Domaćin je dva puta iz kornera matirao golmana Stevanovića što je bilo dovoljno za važan trijumf pred put u Beograd.

Strelac jedinog gola za crno-bele, Kvinsi Menig, ističe kako Partizan nije u problemu. Sudeći po njegovim rečima sa konferencije, “parni valjak” će na isti način da pristupi i meču u prestonici Srbije.

– Da, mislim da prvih 30 minuta igrali smo dobro, napravili smo mnogo šansi, dali smo gol, ali smo iz prekida primili dva gola. Nismo imali završnicu, mislim da nemamo problema, igramo kući, igraćemo na isti način – kratko je poručio Menig.

PROČITAJTE JOŠ:

SKENER MAXBET SPORTA Pitanje za Stolicu: Šta se desilo posle 20 minuta i u drugom poluvremenu?

PLEJ-OF SAMO U TEORIJI Čukarički izgubio u Beogradu, tri gola Tventea za poluvreme (VIDEO)

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.