Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

MILIJAŠ ZA MBS: Odlazim sa brojnim trofejima i iskustvom važnim za sledeću stanicu! Hoću da pokušam kao prvi trener

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Nenad Milijaš (Foto: Starsport)

Zatvorena je u nedelju druga misija u Crvenoj zvezdi. Kao igrač, kapiten i trener osvojio je ukupno jedanaest trofeja za malo više od decenije provedene u Ljutice Bogdana. Odlučio je da krene dalje sa planom da u budućnosti ponovo bude deo voljenog kluba.


DANSKA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Kopenhagena protiv Viborga (16:00) je 2.35.   


Nenad Milijaš je pre nekoliko meseci izvagao da je spreman da se osamostali, kao šef stručnog štaba, a u junu dobija potrebnu licencu. U razgovoru za MaxBet Sport otkriva dalje planove, koliko mu je značilo da bude deo struke crveno-belih, koji su njegovi pogledi na fudbal i da već ima pozive.

Prelomio sam i otišao u klub sa stavom da odlazim na kraju sezone. Kada su čuli moj jasan plan, rekli su da još razmislim. Jesam deo Zvezde na koju gledam, kao porodicu, ali želim nove izazove. Ovo je samo privremeno, ali ostajem da navijam i verujem da ćemo jednog dana ponovo ruku pod ruku – kaže Milijaš.

TREĆI ODLAZAK IZ ZVEZDE

Veliki as je osetio trenutak za treći odlazak.

Uvek su prisutne emocije. Tako je bilo pred selidbu u Englesku i Tursku. Ovog puta druga uloga, a ista draž da budemo najbolji. Trofeji su dokaz i sledi nastavak dominacije.

Često je uloga pomoćnika važna, a pogotovo u srpskom gigantu.

U sva tri stručna štaba sam imao ulogu. Kod Miloja su bili počeci, a sa Dekijem je bio bratski odnos. Otvorena priča, po neki savet, kada se lomi. Sa Milošem sam se dodatno unapredio i pokazao da vidim fudbal, da mogu u datom trenutku da dobro procenim izmene.

Milijaš i Stanković (Foto: Starsport)

VREME JE DA SE OSAMOSTALIM

Čeka se sledeća stanica u narednom periodu, pa možda i selektorska uloga.

Hoću da pokušam, kao šef. Ambicije su realne, trenutak je da se osamostalim, pa šta bude. Mora da se krene i gradi sopstveni put.

Nema mnogo vremena izmedju dve sezone.

Imam pozive iz klubova. Treba sve izmeriti više puta, ponekad i rizikovati. Moj prijatelj Saša Ilić je imao hrabrosti da posle Čukaričkog ode u Cska iz Sofije. Ide mu dobro, a lično sam verovao da će uspeti.

Milijaš ima svoju viziju rada, a prati utakmice u drugim zemljama.

Posebno Premijer ligu. Bio sam deo nje, volim takav ritam, pune tribine i neizvesnost do samog kraja – poručio je Milijaš na kraju razgovora za MaxBet Sport .

PROČITAJTE JOŠ:

TERZIĆ: Blizu smo dolaska dva, a ne jednog napadača!

ZVEZDA IMA NOVOG TRENERA Bahar: Spremni smo za iskorak u Evropi, ne bih dolazio da ne verujem u dobru misiju!

2 Komentara

2 Comments

  1. kelner

    29.05.2023. at 20:03

    Restoran u kome radim, upravo traži šefa… pokušaj, možda te prime?!

    • tudjmanova govna

      30.05.2023. at 05:01

      hahahaha ako si mu reko….dobar lik bas dobar ali nikakav trener….zelim mu srecu ali tanko tanko

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.