Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

MILOJEVIĆ NA MUKAMA Zvezda deset dana bez važnog fudbalera

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Fudbaleri Crvene zvezde (Foto: Starsport)

Ponovo mora na pauzu i to tek što je ponovo uhvatio ritam. Vezista Crvene zvezde nema sreće…


ENGLESKA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Aston Vile protiv Notingem Foresta je 2.12. Meč počinje u 21:00.


Bez razloga start za “zatvor” igrača Spartaka. U trenucima dok je isticao poslednji minut meča na stadionu “Rajko Mitić”, a crveni karton je slaba uteha za povređenog igrača Zvezde.

Baš je maler Veljko Nikolić, koji je zbog povrede zgloba i operacije propustio skoro čitavu prošlu sezonu. Od utakmice sa Javorom i gola polako je hvatao ritam, ali sledi, kako MaxBet sport saznaje, nova pauza od desetak dana.

Veljko Nikolić je pre vremena morao da napusti teren (Foto: Starsport)

Sve treba da bude precizirano posle odrađenog snimanja, a prve procene su da je u pitanju jak udarac u zglob leve noge. Uz mirovanje i terapije trebalo bi da se očekuje njegov povratak na teren posle 20. oktobra.

Jasno je da Nikolić neće da bude na spisku putnika za Budimpeštu i utakmicu sa Ferencvarošem u Ligi Evrope. Bilo je planirano da vezista dobija sve veću minutažu, kako bi se proširio sastav u trci na tri fronta. Da ulazi u pravu formu pokazao je i golom protiv Trabzona.

PROČITAJTE JOŠ:

MILOJEVIĆ KOD SVLAČIONICE Taj dečko predstavlja zemlju koja ima 300 miliona ljudi, moraju da shvate…

Srbija i Crna Gora su u istoj grupi… Piksi imao HIT komentar o Dejanu Savićeviću (VIDEO)

2 Komentara

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.