Budimo u kontaktu

ENGLESKA

NAIŠAO NA TVRD ORAH Zlatan prozvao Gvardiolu, ovaj mu odmah zapušio usta

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Pep Gvardiola (Foto: Beta/AP)

Zlatan Ibrahimović je igrao za brojne evropske klubove, a jedan od njih je i Barselona. Bilo je to u vreme kada je ovaj klub harao terenima širom Evrope. Ipak, Šveđanin nije ostavio dublji trag na Kamp Nou, a od tada nije u dobrim odnosima sa trenerom Pepom Gvardiolom.


PREMIJER LIGA: U nedelju od 15 igraju Aston Vila – Mančester junajted, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2.25. 


Posle Barse je svako od njih otišao svojim putem. Ibrahimović je član Milana, ali ga ove sezone nema na terenu zbog povrede. Gvardiola već nekoliko sezona vodi Mančester siti. Šveđanin mu je zamerao da ima veliki ego, pa mu zbog toga u Barseloni nije davao pravu šansu. Slično je sada rekao i za Erlinga Halanda, napadača Sitija.

Sve zavisi od Gvardiolinog ega. Ako on pusti da Haland bude veći od njega, onda će napredovati. Zašto mene nije pustio da se razvijam? Ali nisam samo ja u pitanju nego i mnogi drugi – rekao je Ibrahimović.

Ova izjava je došla i do španskog trenera koji mu nije ostao dužan.

Ibrahimović je u pravu, on je potpuno u pravu. U ovom kubu i ovom timu moj ego je iznad svakog igrača, iznad svake osobe. Ne volim kada Erling postigne tri gola i sve na šta se fokusiram je moja ljubomora. Iskreno, ljubomoran sam! Rekao sam mu: “Halandu, molim te postiži golove inače novine neće pisati samo o meni!” U pravu je, Ibrahimović zna sve o meni, ego mi je ogroman. Sada može da napiše još jednu knjigu – rekao je Gvardiola.

PROČITAJTE JOŠ:

LALATOVIĆ NAJAVIO ČISTKU Jedva čekam taj Katar, da se zahvalim četvorici-petorici igrača!

MILOJEVIĆ PRED MLADOST Znam kad sam kriv, a kada nisam! Lučanci su dobri, ali…

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.