Budimo u kontaktu

SRBIJA FUDBAL

PROMENE U KRUŠEVCU Napredak se pojačao za bolji učinak u Superligi (FOTO)

Mirko Markovic

Objavljeno

,

Stadion Napretka u Kruševcu (Foto: FK Napredak)

Brojne promene pretrpeo je Napredak između dve sezone, a u samom finišu letnjeg prelaznog roka su na kvalitetan način upotpunili roster. Pred prošlo kolo protiv Voždovca, stigli su napadač Milan Bojović i vezista Lazar Zličić.


SERIJA A: Kvota na pobedu Juventusa protiv Lacija u našoj kladionici je 2.00. Utakmica počinje u 15:00. 


Pre početka nove superligaške runde u Novom Pazaru, stigli su štoper Nikola Stevanović, krilni napadač Nebojša Bastajić i igrač sredine terena Damir Sadiković. Bivši član Kolubare iz Lazarevca je potpisao ugovor na dve godine.

Damir Sadiković (Foto: FK Napredak)

Iskusni vezista, rođen u Kelnu, ponikao je u Radniku iz Hadžića, da bi njegov talenat vrlo brzo primetio Željezničar, i u Sarajevu je Sadiković stasavao još kao omladinac, a “plavi” dres mu je bio prvi u seniorskoj konkurenciji.

Dvadesetosmogodišnji fudbaler nosio je i dresove slovenačkog Krška, Mladosti Kakanj i poljske Krakovije iz koje je prošle sezone stigao u naš šampionat, zaduživši opremu Kolubare. Zabeležio je i 24 nastupa za mlade selekcije Bosne i Hercegovine i jedan za “A” reprezentaciju.

Poslednja pojačanja imaće priliku da upišu debitantski nastupe u nedelju, kada sledi gostovanje Novom Pazaru. Napredak, pred početak 7. kola, Superlige, ima sedam bodova, baš koliko i njegov sledeći rival.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.