Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

Navijači Dinama okačili poruku ispred kuće Mislava Oršića (FOTO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Mislav Oršić (Foto: Beta/AP)

Mislav Oršić je jedan od ljubimaca navijača Dinama. To je i razumljivo, jer oni još pamte het-trik protiv Totenhema u Ligi Evrope prošle sezone, koji je Zagrepčane odveo u četvrtfinale.


KVALIFIKACIJE ZA SP: Od 22 igraju Ekvador – Brazil, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu gostiju 2.30. 


Ovog januara oni su se uznemirili jer se pojavila informacija da je za Oršića ozbiljno zainteresovan Barnli. Ponuda je primamljiva i čelnicima hrvatskog šampiona, pa postoji mogućnost da se 29-godišnji ofanzivni vezista preseli u Englesku.

Zbog toga su navijači ispred kuće u kojoj živi Oršić u Zagrebu okačili transparent sa porukom: “Nemoj ići od nas, okolo svuda je tama.” U pitanju su stihovi pesme splitske grupe Daleka obala “Noć je prekrasna”. Ispod su dodali “Orša, ostani”.

Fotografiju sa porukom je objavio hrvatski sajt Index, a možete da je pogledate OVDE.

Oršić je rođen u Zagrebu, a seniorsku karijeru je počeo u Interu iz Zaprešića. Promenio je nekoliko klubova, što u Hrvatskoj, što u inostranstvu, a član Dinama je od 2018. godine. Za reprezentaciju Hrvatske odigrao je 14 utakmica i dao je jedan gol.

NIJE DOVOLJNO DOBAR Klub koji se bori za opstanak neće Dijega Koštu

MAJSTORIJE Sada vredi 75 miliona evra, a pogledajte šta je Vlahović radio vršnjacima kad je imao 10 godina… Brutalna dominacija! (VIDEO)

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.