Budimo u kontaktu

NBA LIGA

SRAMOTA Jokić ovo nije zaslužio! Navijači Denvera okrenuli leđa igračima, šokantna poruka sa tribina (VIDEO)

Matija Tepavcevic

Objavljeno

,

Katastrofalno izdanje Denvera i Jokića (Foto: Beta/AP)

Sramno ponašanje navijača Denvera videli smo u noći između ponedeljka utorka. Denver je na domaćem parketu doživeo ubedljiv poraz, Minesota je povela 2:0, a branilac titule je na dobrom putu da ispadne u polufinalu Zapada.


LIGA ŠAMPIONA: Kvota na pobedu PSŽ protiv Dortmunda u našoj kladionici je 1.50. Utakmica počinje od 21:00. 


Ne ide, pa ne ide. Nagetsi nisu uspeli da se snađu sa jakom odbranom Timbervulvsa, a i naš Nikola Jokić igra neprepoznatljivo. Toliko loše da su navijači zaboravili na sve uspehe koje im je doneo poslednjih godina.

Neverovatna stvar dogodila se u drugoj utakmici ovih klubova. Minesota je povećavala prednost, Edvards je i ovoga puta nezaustavljiv, a domaći navijači okrenuli su leđa svom timu.

Oni su najpre počeli da navijaju za protivničku ekipu. Sa tribina je moglo da se čuje: “Hajde Vukovi”, a zatim su odlučili da napuštaju “Bol Arenu”.

Za kraj, odlučili su da udare i na najvećeg u istoriji svog kluba i jednog od od najboljih igrača koje je ovo takmičenje imalo priliku da vidi. Navijači Denvera zaboravili su na sve šta im je doneo Nikola Jokić, pa su za MVP odlučili da proglase protivničkog košarkaša, Edvardsa.

MVP, MVP – čulo se sa tribina, dok je Edvards izvodio slobodna bacanja.

Definitivno da će ovo laskovo priznanje da pripadne Nikoli Jokiću, koji je odigrao još jednu spektakularnu sezonu. Dva slabija izdanja u plej-ofu naravno da neće da utiču na tu odluku, a ponašanje navijača je za svaku osudu.

Timbervulvsima su pripala oba duelu u Denveru i sada se serija seli u Minesotu.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.