Budimo u kontaktu

NBA LIGA

DENVER BEZ REŠENJA ZA MINESOTU Timbervulfsi neutralisali Jokića i Mareja! Nagetsi ne liče na sebe (VIDEO)

Mateja Petkovic

Objavljeno

,

Momenat sa utakmcie Denver - Minesota (foto: Beta/AP)

Posle odličnog ligaškog dela sezone i rutinske eliminacije Los Anđeles Lejkersa, košarkaši Denvera su naleteli na Minesotu, koja ih ozbiljno muči. Nikola Jokić i njegovi saigrači su u zaostatku od 2:0.


LIGA ŠAMPIONA: PSŽ – Dortmund (21.00), kvota na tip GG u kladionici Maxbet iznosi 1.53


Timbervulfsi su u prvoj utakmici slavili u Bol Areni (106:99), a taj uspeh su ponovili i u noći između ponedeljka i utorka – 106:80 (28:20, 33:15, 21:25, 24:20).

Ekipa Majka Melouna je izgledala još gore nego u prvom duelu, bila je potpuno nemoćna i bez ideje kako da se odupre sjajnoj odbrani gostiju.

Minesota je odlično otvorila utakmicu, te je do poluvremena ostvarila čak 26 poena prednosti, što je bila nenadoknadiva razlika za domaćina. Treća četvrtina je bila jedina koja je pripala Denveru, ali to nije bilo dovoljno da se izbegne poraz.

Uprkos tome što u ekipi gostiju nije bilo Rudija Gobera, glavni aduti Denvera su svedeni na minimum. Nikola Jokić je postigao 16 poena, uz isto toliko skokova i osam asistencija, dok je Džamal Marej doprineo sa osam poena, 13 skokova i dve asistencije. U redovima pobedničkog tima najefikasniji su bili Entoni Edvards i Karl-Entoni Tauns sa po 27 poena.

Dakle, Minesota sada vodi sa 2:0 u seriji, idući meč je na programu u noći između petka i subote. Nagetsima je pobeda praktično imperativ, budući da se u istoriji NBA lige niko nije vratio sa 0:3.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.