Budimo u kontaktu

NBA LIGA

Jokić iskren na konferenciji za novinare: To je dobro pitanje, prijatelju moj (VIDEO)

Dejan Prlina

Objavljeno

,

Nikola Jokić (Foto: Printskrin/Youtube/Denver Nuggets)

Nije kraj, ali je na pola puta do finala Zapada. Minesota, ne Denver… Timbervulfsi su demontirali Nagetse u drugom meču (106:80) i poveli sa 2:0 u seriiji koja se sada seli u Mineapolis.


NBA: Kvota naše kladionice na pobedu Oklahome protiv Dalasa (03:30) je 1.70.


U sivilo tima aktuelnog šampiona uklopio se i Nikola Jokić kojem sigurno nije prijalo ni skandiranje sa tribina... Srpski centar je postigao 16 poena i zabeležio 16 skokova i osam asistencija, ali nije predstavljao pravu pretnju po goste. Dvocifren broj poena postigao je tek u 28. minutu. Odlično je čuvan, teško je izlazio na kraj sa Ridom.

Nisu se u Denveru predali, razume se, ali je isto tako jasno da će jako teško moći da “ostanu u životu”. Na konferenciji za medije posle meča Nikola Jokić je poručio da veruje da njegov tim može seriju da vrati u Denver. Na prvo pitanje, šta može da motiviše ekipu, pošto poraz u prvom meču to očito nije uspeo, Nikola Jokić je zamišljeno odgovorio:

– To je dobro pitanje, prijatelju moj.

Potom je bio konkretniji:

– Možda pobede? Da, mislim da je to odgovor.

Na srpskom jeziku je dobio pitanje da prokomentariše meč.

Teška utakmica za nas. Ne mogu da kažem da su nas iznenadili, nisu radili ništa novo što inače ne rade ove sezone. Nismo mogli da pronađemo lake šuteve, oni su pronalazili i pogađali. Šutirali smo 34 odsto iz igre što je stvarno malo. Naravno, tu je njihova odbrana. Svi su “dugački”, svi mogu da preuzimaju. Nadam se da ćemo uspeti da vratimo seriju u Denver – poručio je Jokić.

Nikolino učešče na konferenciji za medije pogledajte od 15:00

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.