Budimo u kontaktu

NBA LIGA

NBA LIGA Jokić van stroja, Bogdanović traži šutersku formu… Lebron učinio Denveru uslugu (VIDEO)

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Nikola Jokić nije bio u protokolu za utakmicu (Foto: Beta/AP)

Samo je jedan srpski košarkaš igrao prethodne noći. Ostali imaju problema sa povredama, s tim što će najbolji među njima vrlo brzo da se vrati i pomogne svom timu.


PREMIJER LIGA: Jedan od derbija kola će da bude odigran u Liverpul gde će istoimena ekipa od 13.30 da dočeka Čelsi. Kvota naše kladionice na pobedu domaćina je 1.98.


U noći između petka i subote je bilo odigrano devet utakmica u NBA ligi. Najuzbudljivija je bila viđena u Los Anđelesu, gde su Lejkersi posle dramatične završnice savladali Memfis sa 122:121. S obzirom na to da su Grizlisi glavni konkurenti Denveru za prvo mesto na tabeli Zapadne konferencije, može da se kaže da je ekipa iz Kalifornije učinila onoj iz Kolorada veliku uslugu.

Nagetsi su iskoristili pomenuti kiks tako što su na svom terenu deklasirali Indijanu sa 134:111. Nikola Jokić nije bio u protokolu za ovaj meč, a tim je kao razlog za njegovo odsustvo naveo bol u zadnjoj loži. Prethodnih dana nije bilo naznaka o povredi, pa se verovatno radi o tome da je Somborac dobio poštedu, te će vrlo brzo da se vrati na teren.

Jedini srpski košarkaš koji je prethodne noći igrao je bio Bogdan Bogdanović, čija je Atlanta pobedila Njujork sa 139:124. Bek je na parketu proveo 24 minuta i imao je solidan učinak – 14 poena i po dva skoka i asistencije. U šutu van linije 7.24 metara nije preterano blistao, jer je bio na samo 25 odsto uspešnosti (2/8). Time je nastavio seriju loših šuterskih partija, pa tako u poslednjih pet utakmica za tri poena šutira skromnih 9/33 (27.3 odsto).

NBA LIGA, PETAK/SUBOTA
Orlando – Nju Orleans 123:110
Atlanta – Njujork 139:124
Klivlend – Golden Stejt 114:120
Dalas – Majami 115:90
San Antonio – LA Klipers 126:131
Denver – Indijana 134:111
Juta – Bruklin 106:117
LA Lejkers – Memfis 122:121
Sakramento – Oklahoma siti 118:113


Standings provided by Sofascore

PROČITAJTE JOŠ:

EVROLIGA Bajern slavio u Istanbulu na radost “delija” i “grobara”

BURNO OBRAĆANJE IVANOVIĆA Ajde, recite mi ko je odgovoran za te šuteve? Ko?

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.