Budimo u kontaktu

ENGLESKA

NEĆEMO VIŠE DA GLEDAMO ISTI LIVERPUL Klop pravi seču, ovih pet imena bi moglo na Enfild

Darko Noveski

Objavljeno

,

Klop sprema seču (Foto: Beta/AP)

Šanse su samo teoretske da ćemo Liverpul sledeće sezone da gledamo u Ligi šampiona. Pa ni preostala dva evropska takmičenja “crvenima” nisu blizu.


PREMIJER LIGA Čelsi u subotu (16:00) dočekuje Brajton, a u MaxBetu kvota na igru GG je 1.80.


Dovoljan povod da se na Enfildu tokom leta krene u potpunu rekonstrukciju tima. Da Jirgen Klop, koji je potvrdio da ostaje u gradu Bitlsa, napravi pravu seču. Velika želja Nemca bio je Džud Belingem, bio je spreman Liverpul da plati 100 miliona evra, ali od tog transfera bar za sada neće da bude ništa. Pominjao se Sergej Milinković-Savić, ali su i te spekulacije utihnule.

Sada se pojavio novi spisak želja Jirgena Klopa. Na njemu je pet imena i sve su igrači veznog reda. Prva želja “crvenih” sada je zadnji vezni Deklan Rajs. Tu je još jedan defanzivni vezni Mozes Kaisedo.

Tu su i tri ofanzivnija vezna igrača. Prvi na spisku je Nikolo Barela iz Intera, a tu su još dva igrača Mateus Nunjes iz Vulvsa i Rajan Gravenberh iz Bajerna.

To je pokazatelj da je Jirgen Klop najnezadovoljniji igrom veznog reda. Da se tu sprema kopletno renoviranje. Sada se postavlja pitanje kakva sudbina na leto čeka Nabija Kejtu, Tijaga Alkantaru i Fabinja.

PREPORUČUJEMO:

KAMEN BI ZAPLAKAO Lesor ugledao majku na tribinama, zagrlio je i pustio suze, a Arena je eksplodirala! (VIDEO)

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.