Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE FUDBAL

NESUĐENO POJAČANJE ZVEZDE IMA NOVI KLUB Olimpijakos ga fino unovčio

Emir Selmani

Objavljeno

,

Filip Sinkernagel (Foto: Jutjub/Printskrin)

Šampion Srbije Crvena zvezda u januaru 2022. angažovala je napadača iz Norveške Ohija Omoidžuanfa. Međutim, on nije bio jedini igrač iz tamošnjeg Elitserijena na kog su crveno-beli bacili oko.


KVALIFIKACIJE ZA LŠ: Astana i Dinamo iz Zagreba igraju u 16.00, a kvota kladionice MaxBet na pobedu gostiju je 1.98.


Želja je bio i ofanzivni vezista Filip Sinkernagel, koji je u to vreme ulazio u poslednju godinu ugovora sa Bodo Glimtom. Međutim, Danac nije kao Ohi završio na “Marakani”. Od nekoliko ponuda odabrao je Votfordovu i preselio se u englesku kao slobodan igrač. Usledila je pozajmica u Notingem Forest, pa ga je 2022. kupio Olimpijakos za dva miliona evra.

Grci su sada uspeli da izvuku uloženo i dodatno da zarade na momku rođenom u Kopenhagenu. Prodali su ga Brižu za 2,5 miliona evra i sada će Zinkernagel ponovo da se okuša u Belgiji, gde je igrao na pozajmici u Standardu iz Liježa.

A možda bi sve bilo drugačije za Filipa da je umesto Engleske odabrao Beograd.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.