Budimo u kontaktu

Ostali sportovi

NEZAPAMĆEN SKANDAL NA ODBOJKAŠKOM SP Dva puta promenjen sistem takmičenja pred početak druge faze! Srpkinje po ustaljenom rasporedu u odbranu titule

Djordje Miljanic

Objavljeno

,

Odbojkašice Srbije (Foto: Screenshot)

Neprofesionalno! Ovakve stvari ne bi trebalo nikada da se dešavaju, pogotovo kada se radi o jednom prestižnom planetarnom događaju. Ne bi bilo čudno da posle ovakvog postupka nastane potpuni haos.


ABA LIGA: Naša kladionica daje kvotu 1.90 na igru H2 za utakmicu između FMP-a i Mege od 18 časova.


Svetska odbojkaška federacija, FIVB, nepuna dva sata po objavljivanju tabela grupa druge faze, odnosno osmine finala XIX SP 2022. u konkurenciji odbojkašica, još jednom je promenila izgled.

Naime, iako je sistemom takmičenja bilo predviđeno da se u drugu fazu prenose svi rezultati ostvareni u prvoj, na sajtu FIVB su objavljene tabele po kojima se prenose samo rezultati ostvareni sa reprezentacijama koje su se plasirale u drugu fazu. Po najnovijim informacijama sa sajta FIVB u drugu fazu sve selekcije prenose kompletne rezultate ostvarene u takmičenju po grupama.

Tako će ženska seniorska rerpezentacija Srbije, aktuelni svetski prvak, da igra u F grupi osmine finala u prvom kolu protiv Poljske, u utorak, 4. oktobra od 20.30 časova. U drugom kolu Srbije će da se suprotstavi Dominikanskoj Republici u sredu, 5. oktobra od 19.00 časova, a u trećem kolu Tajlandu u petak, 7. oktobra od 15.00 časova. Seniorke Srbije će u poslednjem kolu da igraju protiv Turske u subotu, 8. oktobra od 17.30 časova.

PROČITAJTE JOŠ:

SRPKINJE PRVO SA DOMAĆINOM Poznat raspored druge faze Svetskog prvenstva

PALE I OLIMPIJSKE ŠAMPIONKE Odbojkašice ostvarile i petu pobedu na SP

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.