Budimo u kontaktu

OSTALE LIGE KOŠARKA

NIJE IH ZABORAVIO Enis došao u Beograd i poslao poruku navijačima Zvezde (VIDEO)

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Foto: Twitter.com/Cesare Milanti

Kanadski košarkaš Dilan Enis je jedan deo svoje karijere proveo u Srbiji. Bilo je to u sezoni 2017/18 kada je prvo igrao za Megu, a onda je pojačao Crvenu zvezdu.


FIBA LIGA ŠAMPIONA: U petak od 21 igraju Mursija – Unikaha, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu Unikahe 1.47.


Iako se nije dugo zadržao na Malom Kalemegdanu, on je ostao u lepom sećanju naviijačima crveno-belih. Sada se vratio u Beograd, ali kao košarkaš Mursije sa kojom će pokušati da osvoji FIBA Ligu šampiona.

Beograd će od petka da bude domaćin Fajnal fora ovog takmičenja, a Mursija od 21 igra protiv Unikahe. Pre toga od 18 časova se sastaju Tenerife i Peristeri. Enis je iskoristio priliku da se obrati navijačima Zvezde.

Navijači Zvezde, volim vas. Krvario sam za Crvenu zvezdu, nadam se da ćete da dođete i podržite me. Voleo sam ljubav koju ste mi pružali svih ovih godina. Nadam se da se vidimo sutra – poručio je Enis.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.