Budimo u kontaktu

ITALIJA

NIJE MU DOSTA! Vlahović ponovo pogodio mrežu Salernitane (VIDEO)

Darko Noveski

Objavljeno

,

Foto: Beta/AP

Pamtiće Dušan Vlahović dugo 7. februar 2023. godine. Srpski as igra jednu od svojih najboljih utakmica. Demolira odbranu Salernitane.


SVETSKO PRVENSTVO U polufinalu u sredu od 20 časova igraju Al Ahli iz Kaira i Real Madrid. Kvota na igru GG u kladionici MaxBet je 2.15.


Dva gola i asistencija. Dušan Silni je u 26. minutu pogodio iz penala za – 0:1. U 45. minutu je upisao i asistenciju. Šutirao je ka golu, nespretno je zahvatio loptu, a ona je stigla do Filipa Kostića koji je pogodio – 0:2.

U 47. minutu se nastavila rapsodija Srbina. Na asistenciju Fađiolija pogodio je bivši fudbaler Partizana – 0:3.

To je našem asu bio osmi gol u Seriji A. Bilo bi ih svakako više da nije kuburio sa povredama. Juventus je Salernitanu pobedio 3:0.


Standings provided by Sofascore

PREPORUČUJEMO:

OPROBAO SE NA DRUGOM RADNOM MESTU – HIT! Eraković pozajmio novac od Andrije Miloševića, nije imao za vodu (VIDEO)

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.