Budimo u kontaktu

Odbojka

NOVI SELEKTOR SRPSKIH ODBOJKAŠICA: Glavni cilj je plasman na Olimpijske igre u Parizu

Darko Noveski

Objavljeno

,

Gvideti predstavljen u Srbiji (Foto: Starsport)

Italijanski stručnjak i novi selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Đovani Gvideti predstavljen je u Beogradu. Gvideti je na mestu selektora dvostrukih uzastopnih šampionki sveta zamenio svog sunarodnika Danijelea Santarelija.


EVROLIGA: Kvota kladionice MaxBet na pobedu Monaka u Berlinu protiv Albe je 1.65. Utakmica počinje u 20.00.


Ugovorom je predviđeno da italijanski stručnjak ostane na klupi seniorki Srbije do kraja 2024.

Srećan sam i počastvovan što ću predvoditi Srbiju. Hvala Savezu na ukazanom poverenju. Srećan sam što ću raditi u zemlji u kojoj je sport tako uspešan. Kada vidim srpske sportiste vidim duh, motivaciju i disciplinu – izjavio je Gvideti.

Gvideti je prvi put postao trener jedne reprezentacije 2003, kada je sa Bugarskom zauzeo 7. mesto na prvenstvu Evrope. Od 2006. do 2015. bio je prvi trener seniorki Nemačke, tokom 2015. i 2016. bio je trener Holandije, do pre tri meseca bio je na klupi Turske.

Učiniću sve što mogu da nastavimo sa dobrim rezultatima. Ove godine nas očekuje dosta izazova, a glavni cilj je da izborimo plasman na Olimpijske igre u Parizu – dodao je Gvideti.

Žensku seniorsku reprezentaciju Srbije ove godine očekuje Liga nacija, Evropsko prvenstvo i kvalifikacije za Olimpijske igre.

PREPORUČUJEMO:

POTVRĐENO PISANJE MAXBET SPORTA Sanogo nastavlja karijeru u jednom od najlepših gradova na svetu (FOTO)

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.