Budimo u kontaktu

EVROLIGA

Odložena još jedna utakmica Crvene zvezde

Radomir Djurovic

Objavljeno

,

Košarkaši Crvene zvezde (Foto: Starsport)

Koronavirus pravi velike probleme u Crvenoj zvezdi. Nekoliko igrača je zaraženo, a pozitivan je i trener Dejan Radonjić. Zbog toga je odložen meč Evrolige protiv Žalgirisa koji je zakazan za četvrtak u Litvaniji.


EVROLIGA: U utorak od 18:45 igraju Fenerbahče – Olimpijakos, a u kladionici MaxBet je kvota na igru H1 1.92. 


Utakmica 21. kola Evrolige između Žalgirisa i Crvene zvezde koja je trebalo da bude odigrana u četvrtak 13. 01. 2022. godine odložena je zbog velikog broja pozitivnih rezultata na virus Covid 19 u našem timu. Ovu informaciju na zvaničnom sajtu takmičenja potvrdila je u ponedeljak uveče i Evroliga, a meč koji je trebalo da bude odigran u četvrtak 13. 01. 2022. godine od 19 časova u Litvaniji, odložen je na zahtev KK Crvena zvezda koji posle novih rezultata nije bio u mogućnosti da obezbedi minumum od osam igrača za predstojeću utakmicu – piše u saopštenju Zvezde i dodaje se:

Novi termin biće saopšten naknadno, a prema posebnim regulativama koje su usvojene od strane ECA izvršnog odbora deoničara jedna utakmica tokom pandemije može biti odlagana tri puta. Crvena zvezda trenutno ima 10 igrača u kovid protokolu, kao i tri člana stručnog štaba uključujući i prvog trenera. O svim promenama i novim detaljima vezanim za zdravstveno stanje ekipe klub će blagovremeno obaveštavati javnost.

Poslednju utakmicu su crveno-beli odigrali 2. januara kada su u ABA ligi kao gosti savladali Split sa 66:62. U Evroligi su poslednji meč odigrali 30. decembra kada su u Beogradu izgubili od Zenita.

DILEME VIŠE NEMA Ohrabrujuća poruka iz Australije govori da Novaku više ništa ne mogu

RASTANAK SVE BLIŽI Još jedan italijanski klub zainteresovan za Filipa Falka

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.