Budimo u kontaktu

EVROKUP

POLUVREME Partizan gazio pa stao, ima minimalni višak

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Kevin panter prednjači sa 14 poena (Foto: Starsport)

Sjajno je Partizan počeo derbi u Badaloni. U prvoj četvrtini i početkom druge je mleo Huventud, ali posle 20 minuta košarke ima samo poen viška – 42:41.


Naša kladionica nudi kvotu 2.35 za pobedu Njujorka nad Memfisom.


Odlično napadačko veče, crno-beli su najavili u prvoj četvrtini, dobivši tih deset ninuta sa 27:16. Nastavili su izabranici Željka Obradovića i početkom druge, podigli prednost na 15 poena (31:16), ali tada se domaćin probudio. Doduše, povratku Huventuda kumovale su i greške mladog tima Partizana u prilično vrelom ambijentu.

Poenima Pantera, Partizan je ipak otišao na veliki odmor s prednošću. Amerikanac je za poluvreme ubacio 14 poena. Prate ga Matijas Lesor sa 10 poena i pet skokova i Zek Ledej sa osam poena i pet uhvaćenih lopti.

Crno-beli su za poluvreme ubacili samo jednu trojku iz šest pokušaja, ali su veoma dobri u šutu za dva – 15-23 ili 65 odsto. Problem je čak 11 izgubljenih lopti.

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.