Budimo u kontaktu

EVROKUP

RAT U BADALONI Varnice na parketu pred kraj treće četvrtine (VIDEO)

Bosko Zivancevic

Objavljeno

,

Foto: Printscreen

Velika bitka se vodi na terenu Olimpijske dvorane u Badaloni. Partizan je posustao u trećoj četvrtini, a pred kraj tog dela meča malo je nedostajalo da dođe do opšte tuče na parketu.

Naša kladionica nudi kvotu 1.92 da će na meču Boston – Šarlot biti ubačeno više od 223 poena.

Pri vođstvu Huventuda 67:57, Vives je iz Panterovih ruku izbio loptu u aut. Ništa tu nije bilo sporno, ali je Španac ostao da stoji iznad Amerikanca koji je bio na parketu.

Tada se umešao Nemanja Dangubić, odgurnuo košarkaša Huventuda i za tili čas se stvorila gužva. Udaraca nije bilo, a među prvima u ulozi mirotvorca našao se Zek Ledej.

Sutkinji En Panter bio je potreban notes da popiše sve “grešnike”. Na kraju su podeljene po dve nesportske i tehničke i meč je nastavljen.

 

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.