Budimo u kontaktu

ATP

Posle Đerea u osmini finala Fric, Rud i Karenjo Busta

Darko Noveski

Objavljeno

,

Laslo Đere dobar u Monte Karlu (Foto: Beta/AP)

Američki teniser Tejlor Fric plasirao se u osminu finala turnira u Monte Karlu, nakon što je pobedio 22. igrača sveta Hrvata Marina Čilića sa 2:1 po setovima 6:3, 4:6, 6:4. Amerikanac, 13. na ATP listi, do pobede je stigao nakon dva sata i 16 minuta igre.


AFC LIGA ŠAMPIONA U četvrtak od 19.15 Al Duhail igra protiv Pahtakora, a kvota na “keca” u kladionici MaxBet je 2.05.


Fric će u osmini finala igrati protiv sunarodnika Sebastijana Korde. Plasman u treće kolo turnira obezbedio je i Norvežanin Kasper Rud, savladavši Danca Holgera Runea u dva seta 7:6, 7:5.

Rud, sedmi teniser sveta, pobedio je Danca, 79. na ATP listi, nakon sat i 57 minuta igre. Norvežanin će se u sledećem kolu sastati sa Bugarinom Grigorom Dimitrovom.

U osminu finala se plasirao i Španac Pablo Kareno Busta, nakon što mu je u trećem setu, pri rezultatu 4:3 u gemovima, Kazahtanac Aleksander Bublik zbog povrede predao meč. Kareno Busta će u osmini finala igrati protiv boljeg iz duela Argentinca Federika Delbonisa i Nemca Aleksandra Zvereva.

Naš Laslo Đere je jutros pobedio Lorenca Sonega sa 2:0. Po setovima je bilo 6:4 i 6:4. Rival Srbina u osmini finala je Stefanos Cicipas.

Marko Čakarević potpisao za Partizan!

Kliknite da ostavite komentar

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija MaxbetSport.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala. Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije MaxbetSport.rs.